ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά"

Κετσπάγια: "Να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες της ΑΕΚ έπιασαν ξανά δουλειά και ο Κετσπάγια τους μίλησε πριν από την προπόνηση. Στα Σπάτα ο Μπουονανότε.

Το διάλειμμα από την δουλειά ήταν... μικρό και τα κεφάλια μπήκαν πάλι... μέσα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν το απόγευμα την πρώτη τους προπόνηση στα Σπάτα και ο Τιμούρ Κετσπάγια έδωσε το στίγμα στα αποδυτήρια.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ζήτησε ανάλογα σκληρή δουλειά, μ' αυτή που έγινε στην Πολωνία. "Θα σας ξαναπώ ότι δουλέψαμε πολύ καλά στην Πολωνία και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλατε όλοι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο ίδιο επίπεδο και με την ίδια διάθεση. Τώρα ξέρουμε και ποιός θα είναι ο αντίπαλος μας και μπορούμε να προετοιμαστούμε καλύτερα και να δουλέψουμε καλύτερα" τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ΑΕΚ" τόνισε ο τεχνικός της Ένωσης.

Κανονικά στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων βρέθηκε ο Ντιέγκο Μπουονανότε, παρόλο που τα δημοσιεύματα στην Χιλή "οργίαζαν" πως ακόμα και σήμερα μπορεί να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Παρών ήταν και ο επίσης "κομμένος" Μιγκέλ Κορδέρο. Τόσο ο Ισπανός, όσο και ο Αργεντινός, προπονήθηκαν ξεχωριστά από την ομάδα με ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ