ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Να είμαστε πανέτοιμοι"

Κετσπάγια: "Να είμαστε πανέτοιμοι"
Κετσπάγια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια πριν την προπόνηση της Πέμπτης (11/8) μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Θεωρητικά η ΑΕΚ πλέον έχει μπροστά της το φιλικό του Σαββάτου (13/8) με τον Ηρακλή και μετά μπαίνει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ακριβώς μια εβδομάδα μετά (20/8).

Επομένως η δουλειά του Τιμούρ Κετσπάγια, μπαίνει στο πιο σημαντικό κομμάτι της. Πριν τη σημερινή (11/8) προπόνηση στα Σπάτα, ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και για την δουλειά που πρέπει να γίνει και για το χθεσινό (10/8) φιλικό με τα Τρίκαλα αλλά και για την προσπάθεια που κάνουν οι νέοι παίκτες να φτάσουν στο 100% της ετοιμότητας τους.

"Πρώτ' απ' όλα είναι σημαντικό ότι ήμασταν σοβαροί και κάναμε την δουλειά μας στο χθεσινό φιλικό. Παρόλο που ήταν ένας αντίπαλος από την Β' εθνική, ήμασταν σοβαροί και αντιμετωπίσαμε σωστά το παιχνίδι. Τώρα έχουμε μπροστά μας μια ομάδα από την πρώτη Σουπερλίγκα.

Θα είναι ένα πολύ πιο δυνατό τεστ και πρέπει και τώρα να είμαστε σοβαροί. Είμαστε πολύ κοντά στην έναρξη του πρωταθλήματος, ελπίζουμε πως θα ξεκινήσει κανονικά και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι. Πρέπει να δουλέψουμε σωστά, να είμαστε σοβαροί, για να είμαστε πανέτοιμοι στο πρώτο ματς.

Ελπίζω και τα παιδιά που έχουν έρθει τελευταία στην ομάδα (σ.σ Αλμέιδα, Ροντρίγκες, Ντίας, Μανωλάς), θα είναι και αυτά έτοιμα για να μπορέσουν και αυτοί να βοηθήσουν την ομάδα", ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ στους παίκτες του, πριν από την προπόνηση.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ