ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Μπορούμε και καλύτερα"

Κετσπάγια: "Μπορούμε και καλύτερα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια έμεινε ικανοποιημένος από τα τέσσερα γκολ και τη γενικότερη εικόνα της ομάδας του στον αγώνα με την Ξάνθη, υποστηρίζοντας πως θα υπάρξει περαιτέρω βελτίωση.

Καθ' όλη την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ΑΕΚ, υπήρχε συζήτηση για το γκολ και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Αλλά στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος, η Ένωση πέτυχε τέσσερα γκολ.

Γι' αυτό και ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε περισσότερους από έναν λόγους να είναι ικανοποιημένος. Πάντως ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ μπορεί να παίξει και ακόμα καλύτερα και έχει περιθώρια βελτίωσης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες. Έγινε ένα καλό ματς. Πρώτο ματς πρωταθλήματος, κερδίσαμε 4-1, αλλά το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο, όσο δείχνει το σκορ. Η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς βάλαμε τέσσερα γκολ, αλλά τις καλύτερες ευκαιρίες δεν τις αξιοποιήσαμε. Όταν ξεκινάς με νίκη 4-1, πρέπει να νιώθεις ευχαριστημένος. Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Φοβόμουν ειδικά την ώρα του ματς. Και αν παίζαμε σε καλύτερη ώρα, θα κάναμε ακόμα καλύτερο ματς. Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί στο πρώτο τέταρτο, βάλαμε τρία γκολ και μετά όπως ήταν λογικό, αφήσαμε λίγο την μπάλα στον αντίπαλο. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Όταν βάζεις δυο γκολ σε δέκα λεπτά, κάποιες φορές μπορείς να πεις ότι είναι λογικό να χαλαρώνεις. Είναι δύσκολο να πω για λάθη, όταν κερδίσαμε με 4-1 σ’ αυτές τις καιρικές συνθήκες. Στο τέλος της μέρας, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι. Πάντα υπάρχουν λάθη. Η ομάδα έχει ακόμα πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Και αυτό που μας ικανοποιεί είναι πως παρόλο που δεν ήμασταν πολύ καλοί, πετύχαμε γκολ. Δυσκολευόμαστε να βάλουμε γκολ, ήταν η συζήτηση, αλλά σήμερα βάλαμε τέσσερα. Το περίμενα πως θα έρθει και αυτό. Το λέγαμε πως παρότι κάναμε ευκαιρίες, δεν βάζαμε γκολ. Αλλά σήμερα κάναμε ευκαιρίες και πετύχαμε τέσσερα γκολ"

Όσο για το αν είναι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές που έχουν γίνει:

"Είμαι μια χαρά. Ήμουν πολύ προβληματισμένος, όταν ανακοίνωνα την αποστολή, διότι είναι δύσκολο να αφήνεις παίκτες εκτός. Πάντα λες ότι κάτι χρειάζεσαι. Ήδη από τώρα δουλεύουμε για τον Ιανουάριο, για να φέρεις κάτι καλύτερο στην ομάδα. Είμαστε ικανοποιημένοι από τις μεταγραφές που κάναμε. Τα παιδιά χρειάζονται χρόνο, γιατί κάποιοι ήρθαν τελευταίοι αλλά πιστεύω πως όσο περνά ο καιρός δεν είμαστε ακόμα καλύτεροι".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μελισσανίδης: "Θα δούμε κάτι διαφορετικό φέτος"
Σόου Αλμέιδα και Πατίτο, η ΑΕΚ 4-1 την Ξάνθη
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ