ΑΕΚ

Κετσπάγια - ΑΕΚ: "Μιλήσαμε, συνεχίζουμε..."

Κετσπάγια - ΑΕΚ: "Μιλήσαμε, συνεχίζουμε..."
Κετσπάγια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για περίπου 1,5 ώρα διήρκησε η συνάντηση του Τιμούρ Κετσπάγια με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Δεν είχε διάθεση να μιλήσει ο Γεωργιανός τεχνικός, που αρκέστηκε να πει πως "απλώς μιλήσαμε, συνεχίζουμε". Στο ίδιο μήκος κύματος και η ΠΑΕ. (VIDEO)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Τιμούρ Κετσπάγια με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο τεχνικός της ΑΕΚ τα είπε για περίπου 1,5 ώρα με με τον εκτελεστικό διευθυντή και τον τεχνικό διευθυντή, μία μέρα μετά την ήττα (3-0) από τον Ολυμπιακό.

Ο Κετσπάγια αποχώρησε από τα γραφεία και όταν ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου αν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη, αρκέστηκε να δηλώσει: "Απλώς μιλήσαμε, συνεχίζουμε".

Ίδια τοποθέτηση και εκ μέρους της ΠΑΕ, από την οποία τονίζεται ότι έγινε μια κουβέντα με τον Κετσπάγια και ότι αυτός θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής. Τώρα, αν υπάρξει κάποια διαφορετική εξέλιξη, θα φανεί προσεχώς...

Πάντως ακόμα και μετά την κουβέντα που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (3/10), το κλίμα παραμένει βαρύ για τον Γεωργιανό τεχνικό. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά την αποχώρησή του δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό, ενώ από τη μεριά του ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς σχολίασε: "Δεν θέλω να πω κάτι. Ήταν μια γενική συζήτηση".

Δείτε πλάνα από την αποχώρηση του Κετσπάγια από τα γραφεία της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλώς τα παιδιά και Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0
Η Βέροια του Τιμούρ
Κετσπάγια: "Χρειάζονται ηγέτες στα ντέρμπι, εμείς είχαμε μόνο έναν"
'Εξαλλος με τον Κετσπάγια ο Τσιάρτας!
"Δική μου η ευθύνη"
Τα πέντε μοιραία λάθη του Κετσπάγια
Κινητικότητα για εξελίξεις στην ΑΕΚ
Γιδόπουλος: "Μην πετροβολείτε τον Κετσπάγια"

Photo credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ