ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Μην σας ξεγελάσει το πρώτο ματς"

Κετσπάγια: "Μην σας ξεγελάσει το πρώτο ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τεμούρ Κετσπάγια μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, πριν από την πρώτη προπόνηση μετά το παιχνίδι με την Σεντ-Ετιέν.

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια μ' όσα είδε από την ΑΕΚ στο Ζοφρουά Γκισάρ. Ωστόσο ο Γεωργιανός τεχνικός είναι έμπειρος αρκετά, που ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως αφενός η ρεβάνς στην Αθήνα θα είναι απείρως πιο δύσκολη, αφετέρου πως μπορεί οι παίκτες του να παρασυρθούν από την καλή εμφάνιση του πρώτου αγώνα.

Γι' αυτό και πριν από την πρώτη προπόνηση, μετά το ματς με την Σεντ-Ετιέν, ο Κετσπάγια κτύπησε "καμπανάκι" στους ποδοσφαιριστές του.

"Κάναμε ένα πρώτο βήμα στην Γαλλία. Αλλά μόνο αυτό. Τίποτε άλλο. Τώρα πέρασε το πρώτο ματς. Μην γελιέστε έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Είμαστε στο γήπεδο μας και θα έχουμε τον κόσμο μας, κάτι που είναι σημαντικό. Αλλά να ξέρετε πως θα είναι ένα ματς που θα θέλει συγκέντρωση και οργάνωση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Αυτό το κάναμε στο πρώτο ματς και να μην το αλλάξουμε. Όμως τώρα σ' αυτό το παιχνίδι, όταν θα έρθει η ώρα, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε και εμείς τις ευκαιρίες μας για να σκοράρουμε", τόνισε στους παίκτες του ο Κετσπάγια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ