ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Θέλουμε άλλες 3-4 μεταγραφές"

Κετσπάγια: "Θέλουμε άλλες 3-4 μεταγραφές"
Κετσπάγια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επεσήμανε μετά το φιλικό της ΑΕΚ με τη Μπάνικ Οστράβα ότι δεν τον προβληματίζει τόσο ότι φεύγουν παίκτες από το ρόστερ, αλλά ότι δεν έρχονται, τονίζοντας ότι περιμένει ακόμη 3-4 μεταγραφές, μία σε κάθε γραμμή.

Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τη Μπάνικ Οστράβα στο πρώτο της φιλικό, στην Πολωνία. Μετά το ματς ο προπονητής της, Τιμούρ Κετσπάγια, μίλησε στη Nova για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του. Αρχικά είπε:

"Δεν μπορούμε από το πρώτο φιλικό να βγάλουμε συμπεράσματα. Σημασία έχει ότι δουλεύουμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά είχαν περισσότερη όρεξη να τρέξουν. Είμαι περισσότερο ικανοποιημένος από την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος. Έχει και το αποτέλεσμα τη σημασία του. Έχουμε μπροστά μας δρόμο. Θα μείνουμε εδώ άλλες δέκα μέρες και ελπίζω στην επιστροφή μας να είμαστε κοντά σε αυτό που ζητάμε από τους ποδοσφαιριστές".

Κατέληξε λέγοντας: "Δεν μας απασχολεί τόσο πολύ ότι φεύγουν παίκτες, αλλά μας προβληματίζει ότι δεν έρχονται. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, γίνονται κινήσεις και ελπίζω όσο πιο σύντομα να έρθουν παίκτες για να συμπληρώσουμε το ρόστερ πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι στις 28 του μήνα".

Λίγο μετά, βέβαια, ο Γεωργιανός τεχνικός της ΑΕΚ έκανε κι άλλες δηλώσεις στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Ένωσης, τονίζοντας για τα μεταγραφικά ότι η ΑΕΚ θέλει "3-4 μεταγραφές μέχρι το πρώτο ματς, ενίσχυση σε όλες τις γραμμές", σχολιάζοντας ότι "λένε πως είμαστε κοντά. Αλλά ακόμα τίποτα σίγουρο".

"Είναι πολύ δύσκολο στο πρώτο φιλικό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που είναι έτοιμη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εμείς 10 μέρες δουλειά έχουμε κάνει. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και φάνηκε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είμαι όμως ευχαριστημένος από τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί είχαν περισσότερη όρεξη να τρέξουν. Εντάξει, καλή ήταν η αρχή. Κερδίσαμε. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι".

Για το κομμάτι της τακτικής: "Τακτική κάνουν οι παίκτες. Πρέπει να δουλέψουν περισσότερο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο πιο… βαρύ. Λογικό είναι. Καθημερινές διπλές προπονήσεις έχουμε. Δεν είναι εύκολο. Περιμένουμε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις και όρεξη. Το επόμενο ματς θα είναι πιο δύσκολο. Είναι καλύτερη η ομάδα.

Είμαι ευχαριστημένος που κερδίσαμε το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε τη χρονιά με νίκη. Έστω και σε φιλικο. Αλλά εντάξει δεν μας δίνει και τίποτα".

Για τα μεταγραφικά; "Περιμένουμε ενίσχυση στις μεταγραφές. Περιμένουμε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Με απασχολεί περισσότερο ότι… περιμένουμε και… περιμένουμε. Χρειαζόμαστε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές".

Για την ενημέρωση περί των μεταγραφών: "Λένε πως είμαστε κοντά. Αλλά ακόμα τίποτα σίγουρο. Για να είμαστε ειλικρινής δεν είναι εύκολο πράγμα. Θέλουμε δυο μήνες να τελειώσουν οι μεταγραφές. Θέλουμε 3-4 παίκτες για το πρώτο παιχνίδι και μετά βλέπουμε. Το καλύτερο πράγμα έρχεται στο τέλος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και γι’ αυτό".

Μπακασέτας: "Θέλω χρόνο..."

Ντεμπούτο, έστω ανεπίσημο, έκανε ο Τάσος Μπακασέτας. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είπε: "Ήθελα πολύ να αγωνιστώ με την ΑΕΚ, σήμερα έγινε. Ανεπίσημα μεν, αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό. Όλα κυλούν πολύ όμορφα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Προπονούμαστε σκληρά καθημερινά. Σήμερα ήταν ένα φιλικό, ο καθένας έδωσε ό,τι μπορούσε, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Έπαιξε ρόλο η κούραση που έχουμε γιατί έχουμε τρέξει αρκετά. Πιστεύω ότι η εικόνα μας ήταν καλή.

Κετσπάγια: "Θέλουμε άλλες 3-4 μεταγραφές"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Θέλω λίγες μέρες ακόμα να προσανατολιστώ και να γίνω ένα με την ομάδα. Δεν έχω εγκλιματιστεί ακόμα 100%. Σε όποια θέση μου ζητηθεί να παίξω, θα είμαι 100% έτοιμος. Ο καλύτερος κριτής είναι ο προπονητής, αυτός ξέρει αν το πρόσημο από το σημερινό φιλικό είναι θετικό. Εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε μια θέση στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ