ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Μας έλειψε ο ηγέτης"

Κετσπάγια: "Μας έλειψε ο ηγέτης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια ανέλυσε τα αίτια που έφεραν το "στραβοπάτημα" κόντρα στον Ηρακλή, τονίζοντας πως υπήρχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, ενώ ήταν εμφανής η έλλειψη κάποιου ηγέτη.

Η ΑΕΚ είχε στο ματς με τον Ηρακλή την απόλυτη υπεροχή στην κατοχή της μπάλας. Αλλά έκανε ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ. Και εκείνο που παραδέχθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ήταν πως έλειψε ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα πάνω του. Ο ηγέτης. Φωτογραφίζοντας εμμέσως πλην σαφώς την απουσία του Μάνταλου.

Πάντως, ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε και για την έλλειψη σωστής τελικής πάσας, όπως και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και την ευκαιρία που έχασε η ομάδα του να μείνει μόνη στην κορυφή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το ματς. Η αγωνιστική ήταν πολύ δύσκολη για τις μεγάλες ομάδες. Κανείς δεν πήρε αυτά που ήθελε. Και εμείς δεν το καταφέραμε, παρόλο που παίζαμε μια ομάδα που αμυνόταν με έντεκα παίκτες και αυτό που μας έλειψε είναι μια τελευταία πάσα και ένα σωστό τελείωμα. Δεν τα καταφέραμε, τελείωσε το ματς, κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι που είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Πρέπει να ετοιμαστούμε για να πάρουμε από εκεί, ότι χάσαμε σήμερα".

Για τους παίκτες που πήραν ευκαιρία: "Σίγουρα κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Δώσαμε σε κάποιους παίκτες ευκαιρία. Το πρώτο 45άλεπτο το χάσαμε και προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν τα καταφέραμε. Κανείς δεν μπορεί να έρθει σε μένα και να μου πει ότι έχει αδικηθεί από μένα. Έχουν πάρει όλοι ευκαιρίες και όποιος είναι καλύτερος θα παίζει".

Για το ενδεχόμενο να επηρέασε το άγχος από την προοπτική να πιάσει η ΑΕΚ κορυφή και μάλιστα μόνη της: "Δεν θα έλεγα πως υπήρχε άγχος. Μας έλλειπε ένα τελευταίο πράγμα που μπορούσε να μας ανοίξει το παιχνίδι. Είχαμε κάποιες καλές φάσεις στο παιχνίδι. Είναι δύσκολο όταν μια ομάδα παίζει με έντεκα παίκτες πίσω από την σέντρα. Μας έλλειπε η τελευταία πάσα. Μας έλλειπε η ποιότητα. Κάποιος να πάρει το παιχνίδι πάνω του".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Δεν χρειάζεται προπονητή το ντέρμπι. Είναι ματς που όλοι καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα. Όλοι θέλουν να παίξουν τέτοια παιχνίδια. Ντέρμπι με τον Ολυμπιακό".

Για τον τρόπο που έπαιξε ο Ηρακλής: "Ήταν δύσκολο όταν ο αντίπαλος παίζει με έντεκα παίκτες πίσω από την σέντρα. Έχει παρεξηγηθεί αυτό το fair play. Τι είναι; Όταν πιέζεις, ο αντίπαλος πέφτω κάτω; Αυτό πρέπει να το κρίνει ο διαιτητής γιατί αλλιώς χαλάει το ματς".

Για το αν επηρέασε η απουσία του Μάνταλου: "Υπάρχουν παίκτες που είναι ηγέτες της ομάδας. Αν ήταν ο Μάνταλος μπορεί να μας είχε βοηθήσει και να είχαμε κερδίσει. Αλλά δεν έχει νόημα να ψάξουμε κάτι τέτοιο. Μπορεί και να κερδίζαμε αν ήταν, μπορεί και όχι. Ο Βάργκας ήταν τραυματίας και βγήκε στο ημίχρονο. Προσπάθησαν τα παιδιά. Πάντως στο πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά δεν ήταν το τέλος του κόσμου".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Άσφαιρη" και η ΑΕΚ, 0-0 με τον Ηρακλή
Η τελευταία φορά που οι 4 "μεγάλοι" έχασαν βαθμούς την ίδια αγωνιστική
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ