ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Μακριά από Ιταλία, Αγγλία, Ολλανδία"

Κετσπάγια: "Μακριά από Ιταλία, Αγγλία, Ολλανδία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε για την κλήρωση της Παρασκευής (15/5) στο Europa League και έπλεξε το εγκώμια του νεαρού Γαλανόπουλου.

Από την στιγμή που έληξε και το τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ επί πολωνικού εδάφους, στο μυαλό του Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκεται πλέον η αυριανή (15/5) κλήρωση για την τρίτη προκριματική φάση του Europa League.

Ο τεχνικός της Ένωσης και οι ποδοσφαιριστές του, θα μάθουν τον αντίπαλο τους, μόλις θα προσγειωθούν στο "Ελ Βενιζέλος" περίπου στις 14.30, διότι κατά την διάρκεια της κλήρωσης θα βρίσκονται εν πτήσει από την Βαρσοβία για την Αθήνα.

Ωστόσο ο Κετσπάγια αποκάλυψε κάποιες από τις... προτιμήσεις του. "Ας αποφύγουμε τις μεγάλες ομάδες. Ιταλικές, Αγγλικές, έχει από την Ολλανδία. Προτιμάμε ομάδες που κι αυτές δεν έχουν επίσημα ματς στα πόδια τους".

Όσο για το τελευταίο φιλικό, καταρχήν είχε κέρδος τον Κώστα Γαλανόπουλο. Ο 18χρονος μέσος πρόσθεσε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση και φαίνεται πως έχει κερδίσει πλέον την εμπιστοσύνη του Κετσπάγια.

"Δουλεύει πάρα πολύ. Και αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι παίζει σωστό ποδόσφαιρο, απλό ποδόσφαιρο. Και αυτό θέλουμε από την ομάδα. Και στα τέσσερα παιχνίδια έχουμε καλή κυκλοφορία, έχουμε υπομονή.

Και τώρα που θα γυρίσουμε έχουμε 12 μέρες μπροστά μας για να γυμνάσουμε την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται", τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Ενώ ο Κετσπάγια αναφέρθηκε στο ματς με τη Πογκόν, αλλά και συνολικά στα τέσσερα φιλικά που έδωσε η ομάδα επί πολωνικού εδάφους.

"Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω πως περάσαμε 17 ημέρες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα. Είχαμε πάρα πολύ καλό κλίμα, δουλέψαμε πάρα πολύ καλά. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια, με ομάδες που ήταν έτοιμες να παίξουν παιχνίδια πρωταθλήματος.

Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν ότι ήμαστε πολύ κουρασμένοι, από το τέταρτο παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα. Αλλά αυτό θέλαμε, καλύτερα παιχνίδια από τις προπονήσεις.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων. Καλό είναι που κερδίσαμε και τα τέσσερα παιχνίδια. Είμαστε πολύ καλά αμυντικά. Και στα τέσσερα παιχνίδια δεν μας δημιούργησαν την παραμικρή ευκαιρία.

Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι θα είναι έτσι τα παιχνίδια στην πορεία. Μας περιμένουν πιο δύσκολα ματς, αλλά είμαι γενικά ευχαριστημένος από την παρουσία μας στην Πολωνία.

Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο φαινόμασταν κουρασμένοι. Κάναμε ευκαιρίες. Μας έλειπε η τελευταία πάσα. Εκεί που «σκοτώνεις» και κάνεις το γκολ.

Φτάναμε μέχρι εκεί και έλειπε η τελευταία πάσα. Αν το είχαμε αυτό θα είχαμε και γκολ. Αλλά τα παιδιά ήταν πολύ κουρασμένα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά που έχουν παίξει λιγότερο, είχαν περισσότερη όρεξη. Καλό είναι που έχουμε πολλά παιδιά και νέα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι ευχάριστο. Διότι θέλουμε και νέα παιδιά να έχουμε στην ομάδα και έδειξαν ότι αξίζουν".

Για τον Γαλανόπουλο: "Ακριβώς! Αυτό θέλω να πω".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ