ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Καλό τεστ αλλά..."

Κετσπάγια: "Καλό τεστ αλλά..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κετσπάγια είδε πράγματα που του άρεσαν στο φιλικό με τον Ηρακλή αλλά και πράγματα που δεν του άρεσαν.

Μπορεί ο Τιμούρ Κετσπάγια να παραδέχθηκε πως μετά από νίκη 4-0 δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος. Μπορεί να του άρεσε η αποτελεσματικότητα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο είχε και τα παράπονα του, κυρίως για την αντίδραση των παικτών του, χωρίς την μπάλα στα πόδια τους.

Ο Κετσπάγια αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το φιλικό και για τον Αλμέιδα και τον Ροντρίγκες, αλλά και την πιθανότητα να μην ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα.

"Ήταν καλό τεστ. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και στο τέλος είμαστε ικανοποιημένη από το παιχνίδι. Όταν κερδίζεις με 4-0, δεν μπορείς να μην είσαι ικανοποιημένος. Αλλά πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειπε η τελική πάσα, η σωστή απόφαση στο τέλος. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, όσες ευκαιρίες βρήκαμε, τις κάναμε γκολ. Είναι καλό, πριν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να βάζουμε γκολ. Ο Ηρακλής μπήκε καλύτερα από εμάς στο παιχνίδι.

Στο ξεκίνημα βάλαμε τους παίκτες με ποιότητα και καλούς με την μπάλα στα πόδια, αλλά δυσκολεύονται να τρέξουν. Και φάνηκε πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο με την μπάλα στα πόδια. Αλλά και όταν δεν έχεις, πρέπει να τρέξεις για να την πάρεις. Αν αφήσεις τον αντίπαλο να επιτεθεί, μπορεί να σου κάνει ευκαιρίες. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε πως όλα τα ματς θέλουν προσπάθεια από το πρώτο λεπτό, τόσο καλύτερα θα είναι".

Για τον Ροντρίγκες:
"Χρειάζεται χρόνο ακόμα. Θα χρειαστεί τουλάχιστον ακόμα δυο εβδομάδες. Έχει την ποιότητα που χρειαζόμαστε, παρόλο που έχουμε πολλή ποιότητα".

Για τον Αλμέιδα:
"Είναι ακόμα μακριά από τον καλό του εαυτό. Το ξέρει και ο ίδιος, το ξέρουμε και εμείς. Αλλα υπάρχει χρόνος. Η ποιότητα του δεν αμφισβητείται. Αλλά πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα στην φυσική του κατάσταση και όλα θα είναι καλά".

Για την πιθανότητα να μην ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα:
"Εμείς απλώς συνεχίζουμε την δουλειά μας, όπως πρέπει. Περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα. Αν ξεκινήσει καλώς, αν όχι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ