ΑΕΚ

Κετσπάγια για Έλληνες δημοσιογράφους:"Τους ταΐζουν ένα σουβλάκι και γράφουν ό,τι θέλουν"

Κετσπάγια για Έλληνες δημοσιογράφους:"Τους ταΐζουν ένα σουβλάκι και γράφουν ό,τι θέλουν"
Κετσπάγια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, με συνέντευξη του στην Κύπρο μίλησε για το πέρασμα του από την Ελλάδα και την "Ένωση" εκφράζοντας την πικρία του για όσα αντιμετώπισε και κατηγορώντας και τους Έλληνες δημοσιογράφους. Τι είπε για τον Λαϊφη.

Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Μαλέκου και του Μιχάλη Παπαγεωργίου στον "Super ΣΠΟΡ FM" Κύπρου ήταν την Παρασκευή το απόγευμα ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο πρώην τεχνικός της "Ένωσης" βρέθηκε στο στούντιο και σε μια δίωρη συνέντευξη αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.

Στάθηκε φυσικά στα όσα έζησε στην Κύπρο και το πέρασμα του από την Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ ενώ η συζήτηση πήγε όπως ήταν φυσικό και στην ΑΕΚ.

Εκεί ακούστηκαν απίστευτες ατάκες με τον Κετσπάγια να εκφράζει την πικρία του για τα όσα αντιμετώπισε στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας και κάποιες σκληρές εκφράσεις.

Δεν δίστασε να πει ότι κάποιοι "ήθελαν να χάσουμε στη Λάρισα για να φύγω", ενώ έκανε λόγο για "τζάμπα μάγκες". Ακόμη έριξε το φταίξιμο στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ για τις μεταγραφές που δεν έγιναν, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση Λαΐφη, λέγοντας ότι χάθηκε για 100.000 ευρώ.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η ατάκα του Τιμούρ Κετσπάγια για τους Έλληνες δημοσιογράφους κατηγορώντας και αυτούς για το σύντομο πέρασμα του από την ΑΕΚ.

Χαρακτηριστικά ο Γεωργιανός τεχνικός είπε:

Για τους Έλληνες δημοσιογράφους:
«Στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι έχουν εγκλωβίσει το ποδόσφαιρο για το συμφέρον τους. Στην Ελλάδα στην κάθε ομάδα έχουν δική τους εφημερίδα και γράφουν ό,τι θέλουν οι παράγοντες. Τους ταΐζουν ένα σουβλάκι και γράφουν ότι θέλουν».

Για τη σύγκριση της ΑΕΚ με τον ΑΠΟΕΛ:
«Να μην κάνουμε τέτοια σύγκριση. Δεν θέλω να συγκρίνω με αυτό τον τρόπο. Τόσο μας υποτιμάνε, όμως τις περισσότερες φορές έχουμε κερδίσει. Πολλοί παίκτες πήγαν στην Ελλάδα και έκαναν μεγάλη καριέρα. Και εγώ όταν πήγα έλεγαν ότι έφεραν το παλτό. Το 2005 με ρώτησαν πότε θα πάει Κυπριακή ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κετσπάγια για Έλληνες δημοσιογράφους:"Τους ταΐζουν ένα σουβλάκι και γράφουν ό,τι θέλουν"

Τους είπα ότι μόνη ελπίδα είναι να βρεθούμε αντιμέτωποι με ελληνική ομάδα. Μετά από αυτή τη δήλωση, μου έχουν κάνει τη ζωή μαρτύριο. Στην ΑΕΚ, τους άφησα στη 2η θέση, δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή και τώρα είναι 16 βαθμούς πίσω. Δεν έχω πρόβλημα με τον Μοράις. Αυτός ήταν βοηθός του Μουρίνιο. Εγώ ήμουν απέναντι του και τους έβαλα 3 γκολ. Θέλεις να φτιάξεις ομάδα; Θέλεις προπονηταρά; Πλήρωσε. Όχι τζάμπα μάγκες. Ένιωθα ότι πήγα εκεί ως θύμα.

Το καλοκαίρι δεν έγιναν κάποιες μεταγραφές, έφταιξε ο τεχνικός διευθυντής. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό και ενώ είχαμε να νικήσουμε εκεί μέσα από τότε που ήμουν εγώ παίκτης. Με άφησαν ακόμα ένα παιχνίδι στη Λάρισα για να δικαιολογήσουμε ότι χάσαμε τη χρονιά. Μετά τη νίκη μας δεν μιλιούνταν, επειδή ήθελαν να χάσουμε και να φύγω».

Για τον Λαΐφη:
«Ένα παίκτη ζήτησα και τον χάσαμε για 100.000 ευρώ. Από τους προπονητές που είναι στην Ελλάδα, δεν υπάρχει άλλος με καλύτερο βιογραφικό από εμένα. Μόνο εγώ όμως, ένιωθα τον ρατσισμό και αυτό με πληγώνει. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορείς να ζήσεις με την αγωνία ότι είναι τελευταίο παιχνίδι. Τώρα πάλι φταίω εγώ».

Διαβάστε εδώ όλη τη συνέντευξη του Κετσπάγια:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ