ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Είναι πολύ πίσω ο Ντίας"

Κετσπάγια: "Είναι πολύ πίσω ο Ντίας"
Κετσπάγια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέφερε μετά το φιλικό με την Βίγκρι Σουβάλκι ότι ο Χουάν Μανουέλ Ντίας θα χρειαστεί ακόμα αρκετό χρόνο μέχρι να μπει με την υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, σχολίασε την εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στην πολωνική Βίγκρι Σουβάλκι, ενώ αναφέρθηκε στον νεοαποκτηθέντα Χουάν Μανουέλ Ντίας, για τον οποίο είπε ότι χρειάζεται ακόμα μπόλικη δουλειά.

Αρχικά είπε στη Nova: " Ήταν το τρίτο παιχνίδι σε μία εβδομάδα. Υπήρξαν και θετικά πράγματα, όπως ότι δεν δεχτήκαμε γκολ σε τρίτο διαδοχικό ματς. Αντίθετα βάλαμε γκολ, είχαμε μερικές ακόμα ευκαιρίες, δουλεύουμε. Για αυτό το λόγο είναι η προετοιμασία. Ελπίζω όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια να είμαστε έτοιμοι".

- Σε ποια θέση σας έχει ικανοποιήσει περισσότερο ο Μπακασέτας; Τον έχουμε δει στην κορυφή της επίθεσης, πίσω από τον επιθετικό. Σήμερα δεξιά στην επίθεση.

"Το καλό είναι ότι μπορεί να παίξει σε αυτές τις θέσεις. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε πολλά. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, δουλεύουμε καλά... Μας περιμένει άλλο ένα ματς και αυτό που θέλουμε είναι όχι το αποτέλεσμα, αλλά να δούμε καλή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν και αρντηικά που θα τα δούμε".

- Πότε περιμένετε να έχετε τον Ντίας στη διάθεσή σας;

"Δυστυχώς θα χρειαστούμε δουλειά, διότι είναι πολύ πίσω. Δεν μπορούμε να τον βάλουμε άμεσα στην ομάδα. Δεν είναι μόνο τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είναι και τα άλα στη σεζόν. Δεν θέλουμε να βιαστούμε. Έχουμε χρόνο...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πάλι με Λαμπρόπουλο η ΑΕΚ, 1-0 τη Βίγκρι Σουβάλκι
"Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Σαμάκ"
Επιβεβαιώνει η ΑΕΚ για τον Σαμάκ

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ