ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Εγώ την ευθύνη μου, αλλά και εσείς τη δική σας"

Κετσπάγια: "Εγώ την ευθύνη μου, αλλά και εσείς τη δική σας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, ανέλαβε την ευθύνη της ήττας από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά έστειλε κι ένα μήνυμα με αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές του.

Έτσι κι αλλιώς ο Τιμούρ Κετσπάγια συνηθίζει να μιλά στους παίκτες του, πριν από την πρώτη προπόνηση μετά από κάθε ματς. Πολλω δε μάλλον τώρα, μετά από όσα έγιναν στο ντέρμπι και όσα ακολούθησαν.

Μέσα σε βαριά ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια στα Σπάτα, ο Κετσπάγια ανέλαβε την ευθύνη, αλλά ζήτησε και από τους παίκτες, να αναλογιστούν τις δικές τους ευθύνες. Ενώ έστειλε και μήνυμα ενότητας, προκειμένου η ομάδα να βρει και πάλι τον δρόμο της.

"Αναλαμβάνω πάνω απ' όλους την ευθύνη εγώ γιατί όχι έχει γίνει. Όμως θα πρέπει και ο καθένας από εσάς, να μην κρύβεται και αναλογίζεται τις δικές του ευθύνες, προκειμένου να γίνει καλυτερος. Να ξέρετε πως όλοι μαζί και μονιασμένοι, μπορούμε να το ξεπεράσουμε όλο αυτό και μέσα από την σκληρή δουλειά να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε την κατάσταση. Δεν θα είναι εύκολο. Τίποτε δεν είναι εύκολο και το έχετε δει. Δεν πρόκειται να σας χαριστεί απολύτως τίποτα. Ο,τι πετύχουμε, θα το καταφέρουμε μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά", ήταν τα λόγια του Τιμούρ Κετσπάγια.

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ