ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Ε, όχι και στις τέσσερις το απόγευμα!"

Κετσπάγια: "Ε, όχι και στις τέσσερις το απόγευμα!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πανέτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος της SuperLeague, αλλά με παράπονο για την ώρα της σέντρας του ματς της ΑΕΚ, με τη Ξάνθη, εμφανίστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους ποδοσφαιριστές του, ήταν εξαιρετικά ζόρικα το διάστημα που έμεινε η ΑΕΚ χωρίς επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος. Άλλωστε το είχε παραδεχθεί ο τεχνικός της Ένωσης. Και τώρα που η έναρξη του πρωταθλήματος βρίσκεται προ των πυλών, ο Κετσπάγια ξεκαθάρισε μιλώντας στην Nova πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη, αλλά έκανε και παράπονα για το γεγονός πως η σέντρα του παιχνιδιού με την Ξάνθη θα γίνει σε ώρα μεσημεριανή.

"Πιστεύω ότι η Ξάνθη είναι καλή ομάδα. Καλά δουλεμένη ομάδα, με έναν προπονητή που δουλεύει αρκετά χρόνια. Πάντα μου άρεσε αυτή η ομάδα επειδη είχε καλή οργάνωση και ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Δεν πιστεύω ότι η Ξάνθη θα είναι από τις ομάδες που θα έρθει για να κλειστεί στο ΟΑΚΑ. Εμείς είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε εδώ και αρκετό καιρό να αρχίσει το πρωτάθλημα. Είναι καλό που αρχίζει αλλά μας χαλάει το γεγονός ότι η ώρα έναρξης είναι πολύ νωρίς.

Ειδικά στην Ελλάδα με τις θερμοκρασίες που υπάρχουν, δεν πιστεύω ότι είναι λογική η απόφαση να αρχίσει το ματς στις 16:00 το απόγευμα. Τι να κάνουμε όμως; Αφού αυτή είναι η απόφαση εμείς πρέπει να παίξουμε. Το μεγάλο χρονικό διάστημα της αναβολής ήταν ο λόγος που παίξαμε τόσα πολλά φιλικά παιχνίδια. Δεν ήταν ότι το πρωτάθλημα αναβλήθηκε μόνο για μια εβδομάδα. Ήταν αρκετές, αφού υπήρχε και το ματς της Εθνικής ομάδας, αλλά το γεγονός αυτό μας έδωσε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και πιστεύω ότι τώρα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε. Δε νομίζω ότι έχουμε δοκιμάσει πολλά σχήματα. Υπάρχουν περιπτώσεις που ίσως χρειαστεί να αλλάξουν κάποια πράγματα. Εμείς όμως ξέρουμε απ' την αρχή το σχήμα που παίζουμε κι αυτό θα ακολουθήσουμε", υποστήριξε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ