ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Δεν ήταν πρόβλημα οι απουσίες"

Κετσπάγια: "Δεν ήταν πρόβλημα οι απουσίες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον αυξημένο βαθμό δυσκολίας του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και στο κακό 1ο ημίχρονο απέδωσε την πρώτη φετινή απώλεια της ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν στάθηκε στις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, στις δηλώσεις του μετά από το 0-0 με τον Ηρακλή στο Ολυμπιακό Στάδιο, που στέρησε τη δυνατότητα από την Ένωση να μείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

"Σίγουρα όταν απουσιάζουν κάποιοι παίκτες που είναι κλειδιά στην ομάδα είναι σημαντικό, αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό ήταν το πρόβλημα. Χάσαμε το 1ο ημίχρονο, στο 2ο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες", τόνισε αρχικά ο Γεωργιανός τεχνικός στην κάμερα της "Nova".

"Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει δείξει ότι περιλαμβάνει δύσκολα παιχνίδια. Είδαμε χθες τι έγινε (σ.σ. απώλειες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ), είδαμε προχθές (σ.σ. απώλειες Παναθηναϊκού), είδαμε σήμερα. Όλα είναι δύσκολα. Ειδικά αν δεν είσαι συγκεντρωμένος από το 1ο λεπτό και δεν μπαίνεις να παίξεις δυνατά, αυτό θα αντιμετωπίσεις".

"Πιστεύω ότι τα παιδιά προσπάθησαν, στο 2ο ημίχρονο πιέσαμε, είχαμε μισές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Πήραμε έναν βαθμό και βλέπουμε τη συνέχεια".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ