ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Αξίζαμε κάτι περισσότερο"

Κετσπάγια: "Αξίζαμε κάτι περισσότερο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας, αλλά και για την ευκαιρία του Έλντερ Μπαρμπόζα για την ισοφάριση.

Με τα "αν" και τα "ίσως" έτσι κι αλλιώς δεν γράφεται η ποδοσφαιρική ιστορία. Όμως στον Τιμούρ Κετσπάγια θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα το παράπονο για την χαμένη ευκαιρία του Μπαρμπόζα. Όπως και θα του μείνει το παράπονο πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από τα δυο ματς με την Σεντ Ετιέν.

"Σίγουρα αν βάζαμε το γκολ του Μπαρμπόζα, θα ήταν διαφορετικό το ματς. Βάλε γκολ και είσαι μέσα στο παιχνίδι.Σίγουρα όποιος θα πετύχαινε το γκολ, θα κέρδιζε. Και η Σεντ Ετιέν δεν έκανε και κάποιες ευκαιρίες. Δεν μου αρέσει να λέω μετά από χαμένο παιχνίδι, πως είμαι ευχαριστημένος. Ο στόχος δεν ήταν εύκολος. Σίγουρα θα ήταν καλό να παίρναμε εμείς την πρόκριση. Ήρθε πολύς κόσμος στο γήπεδο και θέλαμε να τους χαρίσουμε τη νίκη. Όμως τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα", υποστήριξε αρχικά ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος στη συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

- Πόσο στοίχισε η απουσία του Γιόχανσον;

"Δεν μπορώ να πω, γιατί ο Λαμπρόπουλος ήταν πολύ καλός. Σίγουρα όταν έχεις έναν παίκτη σαν τον Γιόχανσον εκτός είναι κρίμα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είναι αυτός ο λόγος που χάσαμε. Ο Λαμπρόπουλος πήγε πολύ καλά".

- Πότε θα είναι έτοιμοι Ροντρίγκες και Αλμέιδα;

"Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας. Θα παίξουμε και φιλικά παιχνίδια. Και όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα είναι έτοιμοι και ο Πατίτο και ο Αλμέιδα".

- Προβληματίζει η επιθετική λειτουργία;

"Δεν με προβληματίζει αυτό. Δεν παίζαμε ελληνικό πρωτάθλημα. Παίζαμε με μια ομάδα πολύ καλή. Σε δυο ματς, αξίζαμε πολλά περισσότερα. Αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν βάλαμε γκολ εμείς, έβαλαν εκείνοι. Δεν είναι λίγο, σε τέτοια ματς να κάνεις τις ευκαιρίες που κάναμε. Κάποιοι παίκτες υστέρησαν από την αρχή. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε απογοητευμένοι για την προσπάθεια. Είμαστε απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό. Πριν το ματς μας είχαν όλους τελειωμένους. Και νομίζω πως αξίζαμε περισσότερο εμείς να περάσουμε, παρά αυτοί".

- Την αδικεί την ΑΕΚ το σκορ;

"Πιστεύω πως ούτε η Σεντ Ετιέν έκανε ευκαιρίες. Πολύ καλύτερες ευκαιρίες, είχαμε εμείς. Θα είμαστε πολύ καλύτεροι, όταν θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Τέτοια εποχή, λεπτομέρειες κρίνουν το αποτέλεσμα".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ