ΑΕΚ

Kερδίζει βαθμούς για τα πλέι οφ

Kερδίζει βαθμούς για τα πλέι οφ
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 18.00 στο Ολυμπιακό Στάδιο την Παναχαϊκή με στόχο τη νίκη που θα την κάνει να αυξήσει τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ, θέλοντας παράλληλα να προσφέρει θέαμα στον κόσμο της.

Ο αγώνας κόντρα στην Παναχαϊκή αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία η ΑΕΚ να αυξήσει τη βαθμολογική διαφορά της από τον Απόλλωνα Σμύρνης και τους Πατρινούς και να πλησιάσει τον Ηρακλή στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ.

Με νίκη της σήμερα η Ένωση κάνει το +8 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και το +9 από την Παναχαϊκή, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να έχει έναν αγώνα περισσότερο καθώς δεν έχει πάρει ακόμα το ρεπό της.

Εάν λοιπόν το πρωτάθλημα ξεκινούσε βάση της συγκεκριμένης διαφοράς στην βαθμολογία, τότε η Ένωση θα έμπαινε στα πλέι οφ έχοντας 6 βαθμούς, τρεις από την διαφορά της με την Παναχαϊκή και τρεις από το μπόνους της πρώτης θέσεις, με τον Απόλλωνα και την Παναχαϊκή να ξεκινούν με 0 βαθμούς.

Ωστόσο, σε περίπτωση που ο Απόλλωνας χάσει βαθμούς και η διαφορά ανέβει πάνω από 10 βαθμούς, τότε η ΑΕΚ θα ξεκινήσει με 7 βαθμούς, η Παναχαϊκή με έναν και ο Απόλλωνας με 0.

Αυτό το σενάριο ισχύει και στον Βόρειο όμιλο, κάτι που σημαίνει ότι ο Ηρακλής ξεκινάει με περισσότερους βαθμούς τα πλέι οφ από την ΑΕΚ. Ο Γηραιός έχει 12 βαθμούς διαφορά από την 3Ζάκυνθο, κάτι που σημαίνει ότι μπαίνει στα πλέι οφ με επτά βαθμούς (4 από τη διαφορά του και 3 από το μπόνους), με την Λαμία να μπαίνει με 2 βαθμούς, καθώς είναι στο +5 από την Ζάκυνθο.

Η Ένωση λοιπόν θέλει σήμερα τη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή, ώστε να αυξήσει τη βαθμολογική διαφορά της και να περιμένει κάποιο στραβοπάτημα των αντιπάλων της, ώστε να μπει στα πλέι οφ με όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί.

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ