ΑΕΚ

Κερδίζει έδαφος ο Ρομέρο

Κερδίζει έδαφος ο Ρομέρο

Ισχυρές ενδείξεις πως προχωρά άμεσα η μεταγραφή του Ισπανού εξτρέμ, Χάιμε Ρομέρο, με την ΑΕΚ πάντως να συνεχίζει να κοιτά και άλλες περιπτώσεις.

Ήδη από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, το όνομα του Χάιμε Ρομέρο είχε ανέβει πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ. Και παράμεινε ψηλά, παρά το γεγονός πως ήταν δεδομένο πως στην Ένωση προσπάθησαν να αφήσουν χρόνο να κυλήσει, εξετάζοντας και άλλες περιπτώσεις εξτρέμ.

Η περίπτωση του Ρομέρο έχει κερδίσει πλέον έδαφος έναντι όλων των υπόλοιπων που κοίταζε η ΑΕΚ και πως όλα δείχνουν, η μεταγραφή οδεύει προς ολοκλήρωση.

Άλλωστε στόχος της ΑΕΚ, είναι μέχρι την Δευτέρα (26/6) που θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, να έχει γίνει κίνηση για την ενίσχυση και στα άκρα.

Γι αυτό και δεν αποκλείεται, ο Ρομέρο να ταξιδέψει στην Αθήνα είτε το Σάββατο (24/6), είτε ακόμα και αύριο (23/), προκειμένου να γίνουν οι τελικές συζητήσεις, για να κλείσει η μεταγραφή. Πάντως, το γεγονός πως τις τελευταίες ώρες έχει κερδίσει έδαφος η περίπτωση του Ρομέρο, δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ έχει σταματήσει να ψάχνεται και μ' άλλους εξτρέμ. Και ως εκ τούτου μέχρι τελικά να μπει ο Ισπανός εξτρέμ στο αεροπλάνο για Αθήνα, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ανατροπής.

Photo Credits: Osasuna Twitter

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ