ΑΕΚ

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο "Σούκου"

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο "Σούκου"
Σουκουλίνι, Πογέτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σουκουλίνι και ο Πέκχαρτ έδωσαν τα πρώτα δείγματα γραφής στην προπόνηση της ΑΕΚ - Με Ηρακλή εκτίει και ο Γκάλο.

Δεν πρόλαβαν να συμπληρώσουν ούτε δυο 24ώρα στην Αθήνα ο Μπρούνο Σουκουλίνι και ο Τόμας Πέκχαρτ και ο Γκουστάβο Πογέτ τους έστρωσε στην δουλειά. Ήδη έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με την ΑΕΚ, ενώ αύριο (3/2) θα "πετάξουν" με την υπόλοιπη αποστολή για Θεσσαλονίκη για το πρώτο τους παιχνίδι. Και προφανώς μόνο από μια προπόνηση, είναι αδύνατον να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τις δυνατότητες των δυο παικτών.

Όμως ο Σουκουλίνι και ο Πέκχαρτ έδωσαν τα πρώτα δείγματα γραφής τους, σήμερα στα Σπάτα. Και ο Αργεντινός ήταν αυτός που κέρδισε τις πρώτες εντυπώσεις. Έδειξε πως ειναι ενας δυναμικός μέσος, που δεν αφήνει φάση που να μην κυνηγάει στα ανασταλτικά του καθήκοντα και που έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Όσο για τον Πέκχαρτ, έκανε εντύπωση λόγω σωματοδομής. Είχε επιβλητική παρουσία, λόγω ύψους. Αλλά προφανώς και οι δυο και κυρίως ο Τσέχος, θέλουν δουλειά για να ενσωματωθούν στην ομάδα.

Με Ηρακλή εκτίει και ο Γκάλο

Το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο, που διεξαχθεί ανάμεσα στα δυο ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, είναι αυτό που έχει επιλέξει ο Πογέτ για να "χάσει" παίκτες που έχουν συμπληρώσει κάρτες. Αρχικά δήλωσε τον Αραβίδη και κατόπιν τον Γκάλο, ο οποίος πήρε στο ματς με την Βέροια την τέταρτη κιτρινη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

O Πέκχαρτ θέλει να ξαναβρεί τον εαυτό του

Στίπιτς: "Έμεινε ο Κρισάντους, διότι ζητούσε χρήματα η ΑΕΚ"

Που είναι η ταχύτητα;

Με Σουκουλίνι και Πέκχαρτ στο "Καυτανζόγλειο"

Ο Γκιρτζίκης ζήτησε την παρέμβαση του Σιμιτζόγλου

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ