ΑΕΚ

Κάτω η μπάλα από τον Μελισσανίδη

Κάτω η μπάλα από τον Μελισσανίδη
Μελισσανίδης Μπάγεβιτς Δέλλας

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ δείπνησε χθες σε εστιατόριο της Γλυφάδας. Χαμηλοί τόνοι από τον Μελισσανίδη που δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Το «κλειδί» της φετινής ΑΕΚ δεν είναι μόνο οι καλοί ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ της, αλλά και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Τόσο οι παίκτες μεταξύ τους, όσο και οι σχέσεις τους με τους υπεύθυνους του τμήματος είναι εξαιρετικές, κάτι που φαίνεται συνεχώς.

Το ρεπό που έχει η ΑΕΚ το σαββατοκύριακο έδωσε την ευκαιρία στον Δημήτρη Μελισσανιδη να καλέσει σε γεύμα τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, ώστε άπαντες να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί.

Ο ισχυρός άντρας της Ένωσης έδωσε κανονικά το παρών στο εστιατόριο, ωστόσο δεν θέλησε να μιλήσει στους παίκτες, κρατώντας χαμηλούς τόνους, σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τον ορισμό της ρεβάνς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αυτό που έκανε ήταν να σηκωθεί από το τραπέζι του και να τσουγκρίσει το ποτήρι του με όλους τους παίκτες, κάτι που συνηθίζει να κάνει σε όλες τις κοινές τους εξόδους.

Άπαντες γνωρίζουν ότι ο Τίγρης βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό τους, κάτι που επιβεβαιώνεται συνεχώς, καθώς σπάνια αφήνει μόνη της την ομάδα.

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ