ΑΕΚ

Καθυστέρηση για λόγους... υποδοχής

Καθυστέρηση για λόγους... υποδοχής
Μπουονανότε

Ακόμα 24 ώρες υπομονή θα πρέπει να κάνει και η ΑΕΚ, για να δει τον Ντιέγκο Μπουονανότε να πατάει ελληνικό έδαφος. Με ώρα άφιξης πιο προσιτή στον κόσμο, που θέλει να πάει στο αεροδρόμιο για την υποδοχή του Αργεντινού.

Ακόμα 24 ώρες υπομονή θα πρέπει να κάνει και η ΑΕΚ, για να δει τον Ντιέγκο Μπουονανότε να πατάει ελληνικό έδαφος. Αυτή την φορά όμως, πρόκειται επί της ουσίας για επιλογή των ανθρώπων του "Δικεφάλου".

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ολοκληρώνει τα διαδικαστικά του διαζυγίου με την Γρανάδα. Και μάλιστα στην ΑΕΚ περιμένουν από στιγμή σε στιγμή να λάβουν και τα σχετικά έγγραφα από την ισπανική ομάδα.

Επομένως αν πίεζαν λίγο τα πράγματα, ο Μπουονανότε θα προλάβαινε να πάρει ακόμα και σήμερα το αεροπλάνο για την Αθήνα. Όμως θα «προσγειωνόταν» στο Ελ Βενιζέλος μετά τα μεσάνυχτα και σε ώρα που θα δυσκόλευε πολύ την παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ που θα ήθελαν να υποδεχθούν τον «Νάνο».

Γι αυτό και προτιμήθηκε να δρομολογηθεί το ταξίδι του Μπουονανότε για αύριο (13/8). Με ώρα άφιξης πιο προσιτή στον κόσμο, που θέλει να πάει στο αεροδρόμιο για την υποδοχή του Αργεντινού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ