ΑΕΚ

"Κάθε ΑΕΚτζής και ένα εισιτήριο"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με προσπάθεια να να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό, βγήκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον Πλατανιά την Δευτέρα (27/11).

Με στόχο και "μότο" πως "κάθε ΑΕΚτζής και ένα εισιτήριο", κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ματς Δευτέρας 27/11 με τον Πλατανιά. Ο λόγος του... στόχου αυτού, είναι να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό, προκειμένου να πάει σ' όσους έχουν πληγεί από τις πρόσφατης πλημμύρες στη Δυτική Αττική.

Υπάρχει γενική είσοδος στα 5 ευρώ, δεν υπάρχει εισιτήρια διαρκείας ούτε κάρτα φιλάθλου και υπάρχει ήδη και μεγάλη κινητοποίση του κόσμου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι στον συγκεκριμένο αγώνα θα ισχύσει ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ 5 ΕΥΡΩ (εκτός από τα VIP και τη Θύρα 29) και οι εισπράξεις, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων συμπολιτών μας στις πρόσφατες πλημμύρες της Δυτικής Αττικής.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της για την ανταπόκρισή τους εκφράζοντας παράλληλα τη σιγουριά της για την άμεση ευαισθητοποίησή τους υπέρ του ιερού σκοπού, αφού οι έννοιες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς είναι ταυτόσημες με την ομάδα μας και αποτελούν συστατικά χαρακτηριστικά της ίδρυσής της.

Στο συγκεκριμένο αγώνα και εξαιτίας του ιδιαίτερου σκοπού, αλλά και της καθολικής στόχευσης σύσσωμης της κιτρινόμαυρης οικογένειας για την απόλυτη επιτυχία του εγχειρήματος, δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και πιστεύουμε ότι είναι κάτι που θα γίνει απόλυτα κατανοητό από τους φιλάθλους μας. Επίσης στον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα εκδοθεί ΚΑΜΙΑ πρόσκληση.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίζει ακόμα τα εξής;

-Η ηλεκτρονική πώληση γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 18:00.

-Αντίστοιχα, η πώληση μέσω των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE γίνεται με μετρητά και με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 18:00.

-Η ηλεκτρονική πώληση (internet) καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE αφορούν τις θύρες 3, 5, 7, 9, 11, 13, 29 και τη θύρα των επισήμων (VIP).

Τη Δευτέρα 27/11, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 16:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

Λ. Κύμης από τις 16:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€

Θύρα 29: 10€

Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 : 20€ – παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking P4 (είσοδος από Πύλη Β) με την επίδειξη του εισιτηρίου για τη θύρα των επισήμων.

-Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ