ΑΕΚ

Κατέθεσε και αποχώρησε χωρίς δηλώσεις ο Μελισσανίδης

Κατέθεσε και αποχώρησε χωρίς δηλώσεις ο Μελισσανίδης
INTIME SPORTS

Στην ΕΕΑ βρέθηκε λίγο πριν τις 12:00 ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να δώσει όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις που του έχουν ζητηθεί, κατέθεσε για μια ώρα και αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους αποχώρησε από τα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος βρέθηκε εκεί για να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις που του ζητήθηκαν σχετικά με την εμπλοκή του στην ΑΕΚ μετά και την καταγγελία του Ολυμπιακού κατά της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Ο ίδιος βρέθηκε μια ώρα στα γραφεία και στο πλευρό του βρέθηκε ο νομικός, Χάρης Γρηγορίου και δεν γνωρίζει κάποιος αυτή την στιγμή αν όντως κατέθεσε κάποια στοιχεία που θα προκαλούσαν αίσθηση.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέρασε αυτή την διαδικασία μετά την αδυναμία της ΕΕΑ στις 22 Ιουλίου να πάρει απόφαση για το ασυμβίβαστο ΑΕΚ-ΟΠΑΠ μετά την καταγγελία των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με αυτή, η ΑΕΚ δεν θα πρέπει να βρίσκεται στα κουπόνια του στοιχήματος εξ αιτίας ασυμβίβαστου που κατά τη γνώμη τους προκαλείται λόγω της σχέσης του Δημήτρη Μελισσανίδη με τα διοικητικά της "Ένωσης" και της ταυτόχρονης παρουσία του γιου του στο μετοχολόγιο του ΟΠΑΠ.

Η ΕΕΑ δεν έβγαλε αποτέλεσμα, καθώς είχαμε ισοπαλία με 3-3, ενώ υπήρξε και ένα λευκό, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει απόφαση. Έτσι, φτάσαμε στη σημερινή ημέρα (28/7), όπου ο Έλληνας εφοπλιστής βρέθηκε ο ίδιος ενώπιον της επιτροπής και έδωσε τις εξηγήσεις του. Να ειπωθεί πως η συνεδρίαση της Επιτροπής συνεχίστηκε κανονικά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ