ΑΕΚ

Κατατέθηκε η προσφυγή της ΑΕΚ

Κατατέθηκε η προσφυγή της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα στην τριτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, με αφορμή την τιμωρία της "Ένωσης" για τα επεισόδια στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν σε δεύτερο βαθμό είχε απορριφθεί η έφεση για την ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών, στην ΑΕΚ είχαν αποφασίσει να "κυνηγήσουν" την υπόθεση. Και σήμερα κατατέθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μια 17σέλιδη προσφυγή κατά της απόφασης που πήρε η επιτροπή εφέσεων για όσα έγιναν στο Περιστέρι και στο ματς με τον Ατρόμητο.

Στην ΑΕΚ επικαλούνται εσφαλμένη ερμηνεία και εφαρμογή του νόμου σε δύο θέματα: Πρώτον ως προς το αν υπήρχε διακριτική κερκίδα για τους οπαδούς μας όπως καθορίζεται από το νόμο και κατά συνέπεια το αν είχαμε αντικειμενική ευθύνη για όσα συνέβησαν. Και δεύτερον ως προς την έννοια των εκτεταμένων επεισοδίων.

Επικαλούνται επίσης στην ΑΕΚ, εσφαλμένη εκτίμηση των αποδείξεων και την αρχή της αναλογικότητας υποστηρίζοντας ότι οι ποινές που μας επιβλήθηκαν είναι δυσανάλογα επαχθείς σε σχέση με τη βαρύτητα της παράβασης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ