ΑΕΚ

Καταλήγει στο... κλασικό σύστημα ο Κετσπάγια στην ΑΕΚ

Καταλήγει στο... κλασικό σύστημα ο Κετσπάγια στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην προπόνηση του Σαββάτου (1/10), τελευταία πριν το ντέρμπι, φάνηκε πως στο μυαλό του Κετσπάγια έχει προβάδισμα το "κλασικό" σχήμα" για το ντέρμπι της Κυριακής (2/10) με τον Μάνταλο βασικό.

Μέχρι και τη σημερινή (1/10) τελευταία (δυνατή) προπόνηση στα Σπάτα, πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Τιμούρ Κετσπάγια το σκεφτόταν το πλάνο με το οποίο θα "κατεβάσει" την ΑΕΚ. Ενδεχομένως να συνεχίσει ακόμα και να το σκέφτεται, μέχρι και λίγο πριν η αποστολή πάρει τον δρόμο για το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Όμως εκείνο που φάνηκε στο σημερινό "διπλό", είναι πως η σκέψη για το κλασικό 4-2-3-1 και με τον Μάνταλο στη βασική ενδεκάδα, έχει προβάδισμα στο μυαλό του τεχνικού της ΑΕΚ.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο Κετσπάγια παρέταξε τους βασικούς μ' αυτό το σχήμα, με τον Λαμπρόπουλο δίπλα στον Γιόχανσον στα αμυντικά χαφ, με τον Μπακασέτα στην κορυφή της επίθεσης και τον Ροντρίγκες και τον Χριστοδουλόπουλο, στα δυο άκρα της επίθεσης.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε σήμερα τον Μάνταλο να παίζει ακόμα πιο ελεύθερα και πιο εξοικειωμένα με την μάσκα στο πρόσωπο. Και προφανώς γι αυτό και φαίνεται να αποφασίζει να τον ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα. Χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Έτσι κι αλλιώς η σημερινή δεν ήταν η τελευταία προπόνηση. Ο Κετσπάγια έβαλε για πρώτη φορά φέτος, προπόνηση και την Κυριακή το πρωί. Δηλαδή λίγες ώρες πριν από την σέντρα του ντέρμπι. Προφανώς για ένα ξεμούδιασμα μόνο, αλλά έχει και αυτή η κίνηση το νόημα της.

Επίσης ο Κετσπάγια έδειξε σήμερα στους ποδοσφαιριστές του βίντεο, με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ για το Europa League.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ