ΑΕΚ

"Κατά 99% ο Δημητρέλος νέος πρόεδρος"

"Κατά 99% ο Δημητρέλος νέος πρόεδρος"
Κασνακίδης, Δημητρέλος INTIME SPORTS

Κατά τη διάρκεια του ανοιχτού Δ.Σ των Supporters, ο Μάκης Κασνακίδης έκανε γνωστό προς τον κόσμο πως ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ θα είναι ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Ο πρόεδρος των Supporters στο ανοιχτό Δ.Σ. του κλαμπ, ενημέρωσε τα μέλη πως "κατά 99% ο κ. Δημητρέλος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ". Μια πρόταση την οποία στηρίζουν όχι μόνοι οι Supporters και ο Αδαμίδης αλλά και οι μέτοχοι.

Σε εκείνο το σημείο έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση και ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος βρισκόταν στο Δ.Σ. ως μέλος του κλαμπ. Αφού ανέβηκε στο βήμα, ο μελλοντικός πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις:

"Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ για δεύτερη φορά με δεδομένο ότι με την παρούσα κατάσταση θα ήταν αρκετά δύσκολο να αναλάβει κάποιος με το τσεκούρι των δεσμεύσεων από πάνω του(δέσμευση της περιουσίας). Τη συγκεκριμένη κατάσταση την έχω στο κεφάλι μου από το 2004. Πρέπει να βελτιώσουμε την κατάσταση ώστε να αποφύγουμε τη λύση του Πρωτοδικείου, η οποία είναι τραγική για μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ.

Πρέπει οι μέτοχοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να καταβάλουν ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί προκειμένου να μην αντιμετωπίσει η ΠΑΕ περισσότερα προβλήματα και να γίνει εφικτή η έξοδός της από τη συγκεκριμένη δυσάρεστη κατάσταση".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, είναι ο Χρήστος Κωστής ο οποίος όμως δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να αναλάβει, από τη στιγμή που δεν έχει και την απόλυτη στήριξη. Για τον λόγο αυτό έχει κυκλοφορήσει πως Αδαμίδης αλλά και οι Supporters, σκέφτονται να προτείνουν ένα ποστό στον παλαίμαχο άσο της ΑΕΚ στο νέο Δ.Σ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ