ΑΕΚ

Κασάπης: "Όλοι απόρησαν που δεν είχα πάει στο Μουντιάλ το 1994"

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ-3-167  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1994-95 ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ 0-0
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ-3-167 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1994-95 ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ 0-0 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σαν σήμερα το 1995 o Μιχάλης Κασάπης κλήθηκε από τον Γιόχαν Κρόιφ στη μικτή κόσμου για ένα ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο "Καμπ Νόου", όντας παίκτης της ΑΕΚ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα και στο Μουντιάλ του '94.

Ο Μιχάλης Κασάπης μίλησε στην κάμερα της Nova για την κλήση του στην Μικτή Κόσμου το 1995 για ένα ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο "Καμπ Νόου", για το πρωτάθλημα που χάθηκε εκείνη τη σεζόν, ευχαρίστησε την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα.

"Πριν από 21 χρόνια. Το 1995 έπαιξα με την Μικτή Κόσμου. Περνούν τα χρόνια. Αν σας πω ότι δεν θυμάμαι τίποτα θα το πιστέψετε; Τι να πρωτοθυμηθώ. Ήμουν 2,5 χρόνια μόνο στην ΑΕΚ. Ήταν ένα μεγάλο event. Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ, γιατί χωρίς αυτήν δεν θα τα κατάφερνα. Τους συμπαίκτες μου γιατί μέσα απ’ αυτούς γινόμουν καλύτερος και μπόρεσα και πήγα εκεί. Και τον Μπάγεβιτς που με βοήθησε να ολοκληρωθώ σαν ποδοσφαιριστής.

Με κάλεσε ο αείμνηστος Γιόχαν Κρόιφ. Τον έβλεπα στα… χαρτάκια για να καταλάβετε. Όταν τους είδα όλους αυτούς εκεί έπαθα ένα τρακ. Αλλά όταν είδα τις τέσσερις άσπρες γραμμές είπα «μπαίνω μέσα και παίζω μπάλα». Είχε τεράστια ονόματα. Είναι από τις εμπειρίες που πρέπει να ζήσει κάθε παίκτης. Βέβαια έχω κρατήσει τη φανέλα από εκείνο το ματς. Έχω κρατήσει όλες τις φανέλες. Κάθε χρόνο κρατούσα και μια εμφάνιση", είπε αρχικά ο Κασάπης και συνέχισε για το γεγονός ότι δεν πήγε στο Μουντιάλ του 1994:

"Ναι, δεν είχα πάει. Ήταν ο αείμνηστος ο Παναγούλιας. Θεός σχωρέστον. Ήταν μια απόφασή του. Όλοι απόρησαν που δεν είχα πάει. Άλλος έπαιρνε τις αποφάσεις. Δεν θα την κρίνω εγώ. Εκείνη τη χρονιά είχαμε παίξει τρομερή μπάλα και δεν είχαμε πάρει το πρωτάθλημα. Το χάσαμε από τον Παναθηναϊκό. Πήραμε βέβαια το Κύπελλο, έχοντας αποκλείσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αλλά θα το αντάλλαζα με ένα πρωτάθλημα. Τότε και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός ήταν δυο πολύ καλές δυνατές ομάδες".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ