ΑΕΚ

Κανονικά στην αποστολή ο Ντίντακ

Κανονικά στην αποστολή ο Ντίντακ
Ντίντακ INTIME SPORTS

Ο Ντίντακ βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο την Κυριακή (5/10, 16:00) στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά η αποστολή της "Ένωσης".

Το γεγονός πως οι εξετάσεις που έκανε ήδη από χθες (1/10) στο κτυπημένο πόδι του ο Ντίντακ Βιλά είχαν βγει καθαρές, είχε καθησυχάσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Απλώς ο Τραϊανός Δέλλας περίμενε την σημερινή (2/10) προπόνηση για να διαπιστώσει αν ο Ισπανός ακραίος είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή.

Ο Ντίντακ ήταν σήμερα πολύ καλύτερα, δεν ένιωθε ενοχλήσεις και ο τεχνικός της ΑΕΚ τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για το ματς της Κυριακής (4/10) με τον Ατρόμητο. Αντίθετα ο Δημήτρης Ανάκογλου που υποφέρει από έναν ελαφρύ τραυματισμό, έμεινε εκτός από τον Δέλλα.

Επίσης ο τεχνικός της ΑΕΚ πήρε για πρώτη φορά μετά την Ξάνθη, στην αποστολή τον νεαρό Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο. Για πρώτη φορά επίσης, δίνει την θέση του δεύτερου τερματοφύλακα στον Ηλία Βούρα, αντί για τον Γιάννη Ανέστη.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τον Ατρόμητο: Μπαρόχα, Βούρας, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους, Μπουονανότε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ