ΑΕΚ

Παίζει και ο Βράνιες κόντρα στην Ξάνθη

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Επέστρεψε στα Σπάτα ο Όγκνιεν Βράνιες και έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, το οποίο σημαίνει πως θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στην Ξάνθη (15/10, 20:30).

Η αγωνία του Μανόλο Χιμένεθ για την υπόθεση... Βράνιες, έλαβε τέλος. Ο Βόσνιος αμυντικός επέστρεψε χθες (12/10) το βράδυ στην Αθήνα από το Βελιγράδι και σήμερα (13/10) έδωσε κανονικά το παρών στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Μάλιστα έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάτι που σημαίνει πως όντως ισχύουν οι ενδείξεις που ήδη υπήρχαν, πως το πρόβλημα στον αστράγαλο του Βράνιες, δεν είναι προκαλεί ανησυχία. Επίσης για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο Έλντερ Λόπες προπονήθηκε κανονικά.

Κάτι που σημαίνει πως πλέον έχει πολλές πιθανότητες να μπορέσει να παίξει στην Ξάνθη. Κατά τα άλλα, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο Παναγιώτης Κονέ και ο Ούρος Τσόσιτς, συνέχισαν με το ατομικό τους πρόγραμμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ