ΑΕΚ

"Κανείς δεν θα μου απαγορεύσει να ασχολούμαι με την ΑΕΚ"

"Κανείς δεν θα μου απαγορεύσει να ασχολούμαι με την ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ξεκάθαρη είναι η μετοχική και η διοικητική σύνθεση της ΑΕΚ σύμφωνα με όσα έλεγε ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος δεν αποκλείεται να προσφύγει προσωπικά στη δικαιοσύνη εναντίον μελών της ΕΕΑ.

Την ώρα που στην ΑΕΚ δεν έχουν την παραμικρή ανησυχία για τυχόν αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα λόγω της απόφασης της ΕΕΑ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να αποδείξει πως δεν έχει κανέναν θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ ΑΕΚ και καμία εμπλοκή στην μετοχική της σύνθεση.

Μάλιστα σκοπεύει να προσφύγει προσωπικά στη δικαιοσύνη κατά της απόφασης και ενδεχομένως και εναντίον μελών της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού.

Αυτό που έλεγε στο περιβάλλον του ο Μελισσανίδης λίγο μετά την απόφαση της ΕΕΑ ήταν πως «Κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να αγαπάω και να ενδιαφέρομαι για την ΑΕΚ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχω τον οποιοδήποτε θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ. Και η μετοχική και η διοικητική σύνθεση της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρη με πρόσωπα υπαρκτά που έχουν ξεκάθαρους ρόλους και εξ όσων γνωρίζω αυτή η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν Μελισσανίδη, κάτι που προκύπτει ξεκάθαρα και από την καθημερινή της λειτουργία και από την οικονομική της αυτοτέλεια».

Προφανώς θα μπορούσε να προκύψει ότι αποφασίζει ο Μελισσανίδης για τα οικονομικά της ΑΕΚ, αν υπήρχε απόδειξη για εισροή χρημάτων στην ΠΑΕ ΑΕΚ, από την πηγή που λέγεται Μελισσανίδης.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, καθώς η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μια εταιρία που ζει από δικά της έσοδα και είναι αυτάρκης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ