ΑΕΚ

"Καμπάνες" Πογέτ στο ημίχρονο

"Καμπάνες" Πογέτ στο ημίχρονο
Πογέτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκουστάβο Πογέτ έβαλε τις φωνές στα αποδυτήρια για να μπορέσει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Βημάτιζε νευρικά, έκανε έντονες κινήσεις με τα χέρια του, μιλούσε με τον συνεργάτη του Μαούριτσιο Ταρίκο, κοιτούσε ανά δίλεπτο το ρολόι του. Αυτό που έβλεπε ο Γκουστάβο Πογέτ στα πρώτα 45 λεπτά του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από την ΑΕΚ, όχι μόνο δεν του άρεσε, δεν το αναγνώριζε καν.

Δεν μπορούσε να πιστέψει πόσα λάθη έκαναν οι παίκτες του. Και ήξερε πως χρειαζόντουσαν επειγόντως… αφύπνιση. Γι αυτό και έφυγε… σφαίρα για τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, μόλις ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του ημιχρόνου.

Εκεί περίμενε τους ποδοσφαιριστές του. Μάλιστα είχε ζητήσει να είναι παρόντες και οι αναπληρωματικοί και να μην μείνουν στο γήπεδο για ζέσταμα. Για να τα… ακούσουν και αυτοί, έστω και αν δεν έπαιζαν.

Ο Πογέτ ήταν έξαλλος. Δεν είχε απλώς έντονο ύφος. Έβαλε τις φωνές στους ποδοσφαιριστές του. «Τι είναι αυτά που κάνετε; Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω, δεν σας αναγνωρίζω. Όλο λάθη, λάθη, λάθη. Όπου κι αν κοιτούσα εσείς κάνατε λάθη και δίνατε εύκολα τη μπάλα στον αντίπαλο. Αν νομίζετε ότι έτσι μπορούμε να νικήσουμε είστε γελασμένοι.

Αυτή δεν είναι εικόνα ομάδας. Δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος συγκέντρωσης και τους επιτρέπετε να κάνουν αυτοί το παιχνίδι τους», ήταν μερικά απ’ όσα είπε, φωνάζοντας, ο Πογέτ στους παίκτες. Και με τέτοιες… «καμπάνες» που κτύπησε ο Ουρουγουανός, δεν θα μπορούσαν παρά να αφυπνισθούν και να μπουν διαφορετικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Όσο για το φινάλε του παιχνιδιού, ο Πογέτ έδειχνε ικανοποιημένος μόνο από το αποτέλεσμα και από τίποτε άλλο. Μάλιστα το επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές του, πως η νίκη ήρθε, χωρίς η ΑΕΚ να παίξει καλά. Ωστόσο ξεκαθάρισε πως είναι σημαντικό να έρχεται το αποτέλεσμα, ακόμα και δεν υπάρχει καλή απόδοση.

Διαβάστε ακόμα:

Πογέτ: "Να κερδίζουμε κι όταν παίζουμε άσχημα"

Νέα ατυχία με Μπακάκη

Άνθρωπος των ντέρμπι ο Βάργκας για την ΑΕΚ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ