ΑΕΚ

"Καμπανάκι" του Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με αφορμή δυο φάσεις στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ χτύπησε "καμπανάκι" στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Όταν ο Μανόλο Χιμένεθ μπήκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, αφενός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη, αφετέρου έκανε παρατηρήσεις για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες για πολλά περισσότερα γκολ.

Όμως την επισήμανση που έκανε στη συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με την οποία "ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς για δέκα λεπτά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου", δεν την λησμόνησε. Και την επανέφερε στο προσκήνιο στη σημερινή (16/03) προπόνηση. Ο Χιμένεθ έδειξε στους παίκτες του βίντεο με τα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου του ματς της περασμένης Κυριακής (12/3) και στάθηκε στις ευκαιρίες δυο ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΟΚ.

"Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και στα 90 λεπτά. Είδατε πως ένα ματς που το ελέγχαμε απόλυτα, θα μπορούσε να είχε αλλάξει από μια μόνο φάση. Να θυμάστε πάντα πως μέσα σε μια στιγμή όλα μπορούν να αλλάξουν και να πάνε στραβά. Γι αυτό και χρειάζεται τεράστια προσοχή και συγκέντρωση και στα 90 λεπτά", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός, ενώ έκανε ειδική αναφορά στη σημασία της οργάνωσης στις στημένες φάσεις. Όπως επίσης έκανε και άλλες παρατηρήσεις που αφορούσαν το τακτικό κομμάτι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ