ΑΕΚ

"Καμπανάκι" από Χιμένεθ στην ΑΕΚ

ΑΕΚ-ΡΙΕΚΑ (EUROPA LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
ΑΕΚ-ΡΙΕΚΑ (EUROPA LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ ICON

Ο Χιμένεθ έστειλε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σαφές μήνυμα, πριν από το ματς της Δευτέρας (11/12) με την Κέρκυρα

Θεωρητικά το αυριανό (11/12) παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, δείχνει πολύ πιο βατό και απ’ αυτό της προηγούμενης Κυριακής στη Λιβαδειά, αλλά και από εκείνο της Βιέννης με την Αούστρια. Στην πράξη όμως, τέτοιου είδους ματς, μπορεί να κρύβουν και τις μεγαλύτερες παγίδες.

Κάτι που ο Μανόλο Χιμένεθ ξέρει καλά. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως ο Ισπανός τεχνικός ήδη από το αεροπλάνο της επιστροφής από την Βιέννη, είχε αρχίσει να δουλεύει για το αγωνιστικό πλάνο του ματς με την Κέρκυρα, το οποίο παρεμπιπτόντως δεν αποκάλυψε ούτε στη σημερινή (10/12) τελευταία προπόνηση.

Η ουσία είναι πως ο Χιμένεθ εκείνο που θέλει από τους ποδοσφαιριστές του είναι σοβαρότητα και συγκέντρωση, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Και αυτό ζήτησε από τους παίκτες του, στη σημερινή τελευταία προπόνηση.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για το σημερινό ματς και τις ιδιαιτερότητες του, αλλά στάθηκε πολύ στο θέμα της συγκέντρωσης. «Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, πρέπει να είμαι συγκεντρωμένοι» τόνισε ο Χιμένεθ, που ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν υπομονή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ