ΑΕΚ

"Καμπάνα" για Πατίτο και Χριστοδουλόπουλο

"Καμπάνα" για Πατίτο και Χριστοδουλόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ τιμώρησε, βάσει του εσωτερικού κανονισμού, τους Πατίτο Ροντρίγκες και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για τα πειθαρχικά τους παραπτώματα. Επέστρεψε στην Αθήνα ο Τζολέον Λέσκοτ.

Έστω και με καθυστέρηση εβδομάδων, τόσο ο Πατρίσιο Ροντρίγκες, όσο και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τιμωρήθηκαν από την ΑΕΚ για τα πειθαρχικά τους παραπτώματα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε στους δυο ποδοσφαιριστές πως θα τους επιβληθούν τα πρόστιμα που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.

Ο Πατίτο είχε χτυπήσει εκτός φάσης τον Ντιόγκο Φιγκέιρας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος είχε αποβληθεί μετά τη λήξη του ματς στην Λάρισα, για επεισόδιο με παίκτη των γηπεδούχων. Αμφότεροι πιθανότατα θα πληρώσουν τα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν από την ΑΕΚ, κάνοντας ένα τραπέζι για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στο μεταξύ, ο Τζολέον Λέσκοτ επέστρεψε στην Αθήνα και έπιασε αμέσως δουλειά στα Σπάτα με ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Μαζί με τον Άγγλο στόπερ ήρθε και συνεργάτης του γιατρού που έκανε την αρθροσκόπηση, προκειμένου μαζί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να "χαράξουν" το πλάνο δουλειάς που θα πρέπει να ακολουθήσει ο παίκτης. Πάντως ο Λέσκοτ θα δουλέψει υπό την επίβλεψη των ανθρώπων της Ένωσης.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Καμπάνα" στον Ροντρίγκες
Συνάντηση Μελισσανίδη - Κοντονή για εκλογές και... Θύρα 4
"Αν ο Δήμος ήθελε, θα είχαμε ήδη την άδεια για την Αγιά Σοφιά"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ