ΑΕΚ

Καλωσόρισμα με τον ύμνο τουChampionsLeague στην ΑΕΚ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Από την πρώτη κιόλας ομιλία του για τη νέα σεζόν στους παίκτες της ΑΕΚ, ο Χιμένεθ έκανε αναφορά στην πρόκληση των προκριματικών του Ιουλίου.

Το φινάλε της περσινής σεζόν, βρήκε την ΑΕΚ να πανηγυρίζει το εισιτήριο για τα προκριματικά τουChampionsLeague, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Το ξεκίνημα της νέας σεζόν, ήταν στο ίδιο… κλίμα. Στην πρώτη του ομιλία στα Σπάτα, στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε σχεδόν αποκλειστικά, στην πρόκληση των ευρωπαϊκών προκριματικών του Αυγούστου. Με αναφορά στον ύμνο τουChampions League.

«Θέλω να σας καλωσορίσω και πάλι. Έχουμε μπροστά πολλή δουλειά. Θα είναι πολύ ωραίο που θα ακούσουμε δυο φορές τον ύμνο τουChampionsLeague, στα δυο ματς των προκριματικών. Όμως θα είναι ακόμα πιο όμορφο να τον ακούσουμε τέσσερις φορές και ονειρεμένο παραπάνω από τέσσερις. Είναι πολύ δύσκολο αυτό, αλλά μακάρι να γίνει. Εμείς θα παλέψουμε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά θα είναι και ονειρεμένο» τόνισε ο Χιμένεθ, που δεν είχε σ’ αυτή την πρώτη προπόνηση τον στενό του συνεργάτη, Ζέσους Καλντερόν, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ