ΑΕΚ

«Καλύτερη πρόταση από την ΑΕΚ για Σκόκο»

Telam-Rosario.-Escenas por la 4ta; fecha de primera division, 2013, jugado en el coloso del parque Marcelo Bielsa; Newells Old Boys vs Belgrano.-Nacho Scocco festeja el gol.- foto :Jose Granata/Telam/cf
Σκόκο TELAM-ROSARIO.-ESCENAS POR LA 4TA; FECHA DE PRIMERA DIVISION, 2013, JUGADO EN EL COLOSO DEL PARQUE MARCELO BIELSA; NEWELLS OLD BOYS VS BELGRANO.-NACHO SCOCCO FESTEJA EL GOL.- FOTO :JOSE GRANATA/TELAM/CF

Ο μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στην Αργεντινή υποστήριξε πως το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι υπαρκτό και μάλιστα πολύ ζωηρό.

Πολλά κυβικά νερό στο μύλο του σεναρίου για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νάτσο Σκόκο, έριξε ο Αργεντινός μάνατζερ του παίκτη. Ο Φαμπιάν Σολντίνι μίλησε στο «Radio BA Leprosa», δηλαδή ραδιόφωνο φίλα προσκείμενο στη Νιούελς και όχι μόνο έκανε λόγο για πρόταση της ΑΕΚ για τον Αργεντινό επιθετικό, αλλά την χαρακτήρισε και ως την καλύτερη. Ενώ έκανε λόγο ακόμα και για ταξίδι ανθρώπου της Ένωσης στην Αργεντινή για να πάρει τον παίκτη.

Χαρακτηριστικά είπε: "Η πρόταση από την Ελλάδα είναι η καλύτερη και με διαφορά, διότι η ΑΕΚ έχει έναν μεγιστάνα που είναι είδωλο του ο Σκόκο. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΑΕΚ θέλει να στείλει τον τιμ μάνατζερ στην Αργεντινή για να πάρει τον Σκόκο", ενώ ξεκαθάρισε πως η Νιούελς δεν θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη, αλλά ούτε και ο παίκτης θέλει να φύγει. Αλλά μίλησε και για ενδιαφέρον από την Πούμας.

Πάντως την ίδια στιγμή που έλεγε αυτά ο Σολντίνι, η Νιούελς παρουσίαζε ως νέο προπονητή τον Λούκας Μπερνάρντι. Τον προπονητή δηλαδή, υπέρ της πρόσληψης του οποίου είχε ταχθεί ανοικτά ο Σκόκο. «Δεν υπάρχει κανείς που να ξέρει την ομάδα όπως αυτός» είχε τονίσει ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, που διατηρήσει άριστες σχέσεις με τον νέο προπονητή της Νιούελς και δύσκολα θα τον εγκαταλείψει.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ