ΑΕΚ

Καλή αλλά δύσκολη η περίπτωση Φλέτσερ

Καλή αλλά δύσκολη η περίπτωση Φλέτσερ

Στην ΑΕΚ καλοβλέπουν την περίπτωση του Στίβεν Φλέτσερ που μόνο εύκολη δεν είναι.

Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να είναι κλείσει ήδη την εκκρεμότητα της μεταγραφής στην θέση του σέντερ φορ, με τον Ιμπράχιμα Μπαλντέ. Όμως έχει βάλει στην... αναμονή τον διεθνή Σενεγαλέζο φορ, καθώς προέκυψε η περίπτωση του Στίβεν Φλέτσερ.

Όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24, ο Σκωτσέζος φορ προτάθηκε και στην ΑΕΚ εκτιμησαν πως αξίζει τον κόπο να το ψάξουν. Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση, καθώς είναι παίκτης στα 29 του και με μεγάλη εμπειρία από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και εξαιρετικά δύσκολη.

Η Σάντερλαντ άφησε ελεύθερο τον Φλέτσερ και ήδη έχουν παρουσιαστεί "μνηστήρες". Σύμφωνα με αγγλικά δημοσίευμα και η Χαλ και η Αστον Βίλα αλλά και η Σεφιλντ Γουενσντεϊ έχουν ενδιαφερθεί για τον Σκωτσέζο επιθετικό. Ωστόσο πιο "ζεστό" είναι το ενδιαφέρον της Σέλτικ και ενδεχομένως πιο επικίνδυνο, καθώς ο Φλέτσερ θα σκεφτόταν σοβαρά τον επαναπατρισμό.

Εκτός πάντως από τους "μνηστήρες" υπάρχει και το κασέ. Ο Φλέτσερ έπαιρνε στη Σάντερλαντ 160χιλιάδες λίρες τον μήνα. Κάτι που βγαίνει περίπου στα δυο εκατομμύρια ετησίως. Βεβαίως πλέον αυτά τα ποσά πλέον δεν υπάρχουν στο τραπέζι. Όμως δύσκολα ο Φλέτσερ θα ρίξει περισσότερο από το εκατομμύριο, τις απαιτήσεις του. Πάντως στην ΑΕΚ δείχνουν την πρόθεση, να την "ψάξουν" την υπόθεση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ