ΑΕΚ

Κάλεσμα και προειδοποίηση από την ΑΕΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε την στήριξη του κόσμου στο ΟΑΚΑ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (4/3, 17:15) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, αλλά απηύθυνε και αυστηρή προειδοποίηση.

Το Κυριακάτικο (4/3, 17:15) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, είναι για την ΑΕΚ εξαιρετικά κρίσιμο για περισσότερους από έναν λόγους. "Τελικός" είναι. Και σ' έναν τέτοιο "τελικό", η ΑΕΚ είναι προφανές πως θέλει και την στήριξη του κόσμου.

Την ζήτησε μάλιστα και με κάλεσμα, το οποίο όμως συνοδεύτηκε με αυστηρή προειδοποίηση για την προστασία της ομάδας από οποιοδήποτε παρατράγουδο. Άλλωστε οι καιροί είναι… πονηροί και στην ΑΕΚ φροντίζουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΑΕΚ στον κόσμο:

"Όλοι μαζί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο! Όλοι μαζί στο πλευρό του προπονητή και των παικτών μας στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Στηρίζουμε, αλλά και προστατεύουμε την ομάδα μας από όποιον αποπειραθεί να της κάνει κακό! Δεν δίνουμε την παραμικρή αφορμή!

Με μεγάλη προσοχή μέχρι το τέλος της σεζόν!

Ολοι ΟΑΚΑ"

Κάλεσμα και προειδοποίηση από την ΑΕΚ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ