ΑΕΚ

Κάλεσαν ξανά σε απολογία την ΑΕΚ

Κάλεσαν ξανά σε απολογία την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κλήθηκε ξανά σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή, αυτή την φορά για το ματς με τον Απόλλων Σμύρνης. Εξάλλου, υπήρξε ανανέωση συνεργασίας με Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

Ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε ξανά την ΑΕΚ σε απολογία για τη συμπεριφορά των οπαδών της στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το άρθρο 25 παρ. 1 το οποίο έχει παραβιάσει η ΑΕΚ, αφορά τα συνθήματα που ακούστηκαν στην εξέδρα.

Αναλυτικά η απόφαση:

"Την ΠΑΕ ΑΕΚ για παράβαση των άρθρων 1, 3 παρ. 2β, 14 παρ. 1, 2,3, 15 παρ. 1, 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 19-10-2014)".

Ανανέωση συνεργασίας με Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Εξάλλου, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, ο οποίος και θα αποτελέσει τον "Επίσημο Ιατρικό Υποστηρικτή" της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Σχετικά με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών:

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1984 με την ίδρυση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι από το Δρ. Γεώργιο Αποστολόπουλο.

Με στόχο την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας και συνεχείς επενδύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αριθμεί σήμερα 8 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες στη χώρα μας, συνόλου 1200 κλινών, και προσφέρει τις ιατρικές και νοσηλευτικές του υπηρεσίες σε περισσότερους από 400,000 συμπολίτες μας που τις έχουν ανάγκη. Έχει παρουσία στη Βόρειο Ελλάδα με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων Ιατρών και Διαγνωστικών, 3 ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα στη Ρουμανία, ενώ έχει και τοπική παρουσία στη Λιβύη και στη Ρωσία.

O Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στη χώρα μας, ενώ έχει συνάψει και σημαντικές συνεργασίες με διακεκριμένους πανεπιστημιακούς οργανισμούς παγκοσμίως. Το 1991 εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και αποτελεί πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου Temos (Trust Effective Medicine Optimized Services), έχοντας διάκριση Temos Excellence, και της TUV Hellas, κατέχοντας το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008.

Τέλος, νοσηλευτικές του μονάδες έχουν συμπεριληφθεί στα «καλύτερα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο για το 2014» από το Διπλωματικό Συμβούλιο (Diplomatic Council).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ