ΑΕΚ

Καλά νέα για Πόνσε

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΖΕΚΙΕΛ ΠΟΝΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΖΕΚΙΕΛ ΠΟΝΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς προετοιμασία στα πόδια του αφίχθη στην Ελλάδα ο 21χρονοε επιθετικός, ωστόσο η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, χαροποίησε το αρμόδιο επιτελείο αξιολόγησης, εκγύμνασης και αποκατάστασης των παικτών.

Ο Εζέκιελ (ή Έσε όπως του αρέσει περισσότερο να τον αποκαλούν) Πόνσε, αποτέλεσε το μεταγραφικό ερωτηματικό της ΑΕΚ όσον αφορά στο χρόνο που θα χρειαστεί προκειμένου να ακολουθήσει το ρυθμό όσων έχουν ακολουθήσει την έως σήμερα προσπάθεια που ξεκίνησε από το Κίελτσε και συνεχίζεται στα Σπάτα.

Δίχως να έχει λάβει μέρος στο βασικό στάδιο της ιταλικής Ρόμα, ο Πόνσε έπρεπε να τεσταριστεί από το αρμόδιο επιτελείο αξιολόγησης, εκγύμνασης και αποκατάστασης των παικτώn, προκειμένου να παρθεί απόφαση για τη μεταχείρισή του. Αυτό που διαπιστώθηκε ήταν πολύ ευχάριστο μαντάτο. Ο Αργεντινός δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο για να μπει σε φουλ ρυθμούς, ενώ ήδη ακολουθεί μέρος του προγράμματος με την ομάδα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εντυπωσιάστηκαν από τη δύναμη και το επίπεδο της φυσικής κατάστασής του, το οποίο είναι ιδιαίτερα υψηλό για για παίκτη που δεν ήταν ενεργός σε προετοιμασία με ομάδα. Ο Πόνσε πρόσεχε πολύ τον εαυτό του, ακολουθούσε ενταντικό ατομικό πρόγραμμα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπολογίζεται για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της Ένωσης στις 7 ή 8 Αυγούστου. Καθόλου απίθανο δεν θα είναι το να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Τετάρτης με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί ότι ο Πόνσε είναι ο μοναδικός εκ των τριών νεοαποκτηθέντων ο οποίος, παρά τη συμφωνία της ΑΕΚ με τη Ρόμα για την οψιόν αγοράς των 6 εκατ. ευρώ και τον τρόπο αποπληρωμής της σε δόσεις, δεν δέχθηκε να υπογράψει από τώρα συμβόλαιο με την Ένωση για μετά το καλοκαίρι του 2019. Αφενός επειδή έχει φιλοδοξίες για καριέρα σε σπουδαιότερο πρωτάθλημα και αφετέρο γιατί θέλει να ζυγίσει την κατάσταση στην Ελλάδα, καθώς είναι ένα νέο και άγνωστο περιβάλλον για εκείνον.

Ασφαλώς θα υπάρξει συζήτηση εντός της της σεζόν, η οποία θα εξαρτηθεί από τα πεπραγμένα του Πόνσε αλλά και την επιθυμία του ή όχι να ενδώσει σε αυτήν έχοντας πλέον εικόνα για το που βρίσκεται και παίζει ποδόσφαιρο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ