ΑΕΚ

Καλά μαντάτα για Χιμένεθ

Καλά μαντάτα για Χιμένεθ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων επέστρεψε ο Μπακάκης, ανέβασε στροφές ο Αλμέιδα, έκπληξη και με τον Τσιγκρίνσκι.

Με πολλά καλά μαντάτα για τον Μανόλο Χιμένεθ συνοδεύτηκε η σημερινή (26/3) προπόνηση στα Σπάτα. Ο Ισπανός τεχνικός είδε καταρχήν τον Μιχάλη Μπακάκη να μπαίνει ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Όπερ σημαίνει πως ήδη από σήμερα φάνηκε πως ο Χιμένεθ θα μπορεί να υπολογίζει τον Έλληνα μπακ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή (2/4). Κάτι περίπου αντίστοιχο ισχύει και για τον Ούγκο Αλμέιδα. Ο Πορτογάλος φορ ανέβασε σήμερα στροφές, έβγαλε μέρος του προγράμματος της προπόνησης και έδειξε πως μπορεί να προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η (πιο) ευχάριστη έκπληξη για τον Χιμένεθ, ήρθε από τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός στόπερ ανέβασε επίσης στροφές και πήρε μέρος σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος. Κάτι που ενδεχομένως να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα της επιστροφές του Τσιγκρίνσκι στην… δράση.

Ο αρχικός στόχος ήταν το πρώτο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Όμως αν ο Τσιγκρίνσκι αρχίσει από τώρα να ανεβάζει στροφές, είναι πιθανό να επιστρέψει νωρίτερα. Δύσκολα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά πιθανό για το παιχνίδι με τον Πλατανιά ή την Κέρκυρα, που προηγούνται χρονικά του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ