ΑΕΚ

Κάιπερς: "Δεν πάω στην ΑΕΚ, δεν με σεβάστηκε"

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Κάιπερς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ούγκο Κάιπερς και ο εκπρόσωπος του με δηλώσεις τους στο Βέλγιο πρόσθεσαν ένα επεισόδιο ακόμη στο σήριαλ της μεταγραφής του 21χρονου ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ λέγοντας πως ο ίδιος δεν θέλει να πάει στους "κιτρινόμαυρους".

Την Κυριακή το μεσημέρι τόσο από τον Εργοτέλη όσο και από την ΑΕΚ υποστήριζαν πως υπάρχει δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές για τη μεταγραφή του Ούγκο Κάιπερς στους "κιτρινόμαυρους".

Λίγες ώρες αργότερα όμως ο 21χρονος επιθετικός με δηλώσεις του στο Βέλγιο και συγκεκριμένα σε ιστοσελίδα της χώρας του υποστήριξε πως δεν θέλει να πάει στην ΑΕΚ γιατί δεν τον σεβάστηκε.

Μάλιστα υπάρχουν και δηλώσεις του εκπροσώπου του ο οποίος τονίζει πως για τον 21χρονο θα υπάρχουν αρκετές προτάσεις και η μόνη ομάδα που δεν θα πάει θα είναι η ΑΕΚ.

Ο Κάιπερς είπε από την πλευρά του: «Δεν θα πάω στην ΑΕΚ! Η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και τον μάνατζέρ μου! Δεν έχω πρόβλημα να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Εργοτέλη, άλλωστε η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε».

Ενώ ο εκπρόσωπος του έκανε λόγο για πίεση από τον Εργοτέλη και μια πρόταση της ΑΕΚ που δεν ήταν ενδιαφέρουσα λέγοντας:

«Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Ολες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ