ΑΕΚ

"Και χαρούμενος και στεναχωρημένος"

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Το μήνυμα του Μανόλο Χιμένεθ στα αποδυτήρια των Σπάτων στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και ποιος ο προβληματισμός που εξέφρασε ο Ισπανός τεχνικός. Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19/2).

Ένα από τα βασικά στοιχεία της αλλαγής της αγωνιστικής εικόνας της ΑΕΚ, είναι και η εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλοί ποδοσφαιριστές.

Κάτι άλλωστε που μαρτυρουν και οι... αριθμοί παικτων όπως ο Μάνταλος, ο Αραούχο, ο Μπακασέτας, ο Βάργκας, ο Χριστοδουλόπουλος, ο Πέκχαρτ αλλά και άλλοι "κιτρινόμαυροι" στα τελευταία πέντε ματς.

Προφανώς αυτό το φορμάρισμα πολλών ποδοσφαιριστών, είναι ευλογία για τον Μανόλο Χιμένεθ. Συνάμα όμως, ο Ισπανός τεχνικός έχει και δύσκολες επιλογές να κάνει για το βασικό σχήμα. Και χρειάζεται να αφήσει στον πάγκο ακόμα και φορμαρισμένους παίκτες.

Γι' αυτό και ο Χιμένεθ έστειλε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του, στην ομίλια που έκανε στους ποδοσφαιριστές του, στη σημερινή (7/2) προπόνηση.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τόσους πολλούς παίκτες να είναι σε τόσο πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Ξέρω πως είστε όλοι έτοιμοι και όλοι σε κατάσταση να μπείτε και να βοηθήσετε. Από την άλλη μεριά είμαι στεναχωρημένος γιατί είμαι αναγκασμένος να κάνω κάποιες επιλογές και κάποιοι παίκτες να μείνουν εκτός.

Όμως δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να κάνω επιλογές. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που σας βλέπω όλους να είστε τόσο έτοιμοι", ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αγωνία για τον Λαμπρόπουλο
Γιώργος Αλεξόπουλος: "Ο Ντέμης ήταν διαφορετικός, τον απέβαλε το σύστημα"
Top10, 19η αγωνιστική: 3.2 εκατομμύρια για το 3-2
Βρήκε το… κουμπί της
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ