ΑΕΚ

Και πέναλτι στην προπόνηση ο Χιμένεθ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Θεωρία και ανάλυση του Ολυμπιακού είχε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, αλλά και προετοιμασία για όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη και γι' αυτό να κριθεί η πρόκριση στα πέναλτι.

Δεν είχε ο Μανόλο Χιμένεθ και μεγάλα χρονικά περιθώρια για την προετοιμασία του αυριανού (7/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο. Μόλις δυο μέρες και αυτές με ανάγκη κυρίως για διαχείριση της κούρασης, από το ματς της Κυριακής (4/2) στο "Γ.Καραϊσκάκης".

Πάντως η τελευταία προπόνηση (6/2) στα Σπάτα, είχε δουλειά στην… θεωρία. Με ανάλυση από τον Μανόλο Χιμένεθ, όλων όσων έγιναν, στα δυο προηγούμενα ντέρμπι που έδωσε η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Το πρώτο δηλαδή για το κύπελλο και αυτό για το πρωτάθλημα. Ο Χιμένεθ έδειξε στους ποδοσφαιριστές του βίντεο και από τα δυο ντέρμπι που έχουν προηγηθεί. Με σχετικές παρατηρήσεις για φάσεις και αγωνιστικές συμπεριφορές.

Επίσης ο Χιμένεθ ήθελε να είναι οι ποδοσφαιριστές του προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα στην αυριανή (7/2, 19:30) ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Ακόμα και σ’ αυτό που θα τους υποχρεώσει, να παίξουν την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι.

Στην περίπτωση δηλαδή που το ματς και η παράταση, μείνουν στο 0-0. Γι αυτό και στο τέλος της προπόνησης, ο Χιμένεθ έβαλε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, να εκτελέσουν πέναλτι. Όχι πολλά ωστόσο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ