ΑΕΚ

Και ο Λάφερτι στο τραπέζι

Και ο Λάφερτι στο τραπέζι

Η μέρα της κρίσης ως προς την απόφαση για την περαιτέρω ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ, έφτασε για την ΑΕΚ. Όχι τόσο διότι "κόλλησε" στην ισοπαλία χωρίς γκολ στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη.

Κυρίως διότι ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει και επί της ουσίας δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω κωλυσιεργία. Άλλωστε τουλάχιστον για τους δυο επιθετικούς που βρίσκονται ψηλά στην λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, η καταληκτική ημερομηνία για να πάρουν μεταγραφή είναι η Δευτέρα (31/8). Και αυτό διότι δεν ανήκουν στην κατηγορία των ελεύθερων και επομένως δεν μπορούν να κάνουν χρήση της παράτασης της μεταγραφικής περιόδου. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών (ο άλλος είναι ο Ιμπίσεβιτς) είναι ο Κάιλ Λάφερτι.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή και με τον 28χρονο διεθνή Βορειοιρλανδό επιθετικό και με την Νόριτς, προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα για να προχωρήσει μια τέτοια μετακίνηση. Τα «Καναρίνια» δεν υπολογίζουν τον Λάφερτι και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να φύγει. Με την ΑΕΚ να παρακολουθεί τη συγκεκριμένη περίπτωση ήδη από τον περασμένο Μάιο. Πάντως το όνομα του Λάφερτι δεν είναι το μοναδικό που βρίσκεται στο τραπέζι.

Υπάρχει και ο «τσουχτερός» Ιμπίσεβιτς που παρότι όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως είναι σχεδόν αδύνατον να έρθει στην ΑΕΚ, ο ίδιος ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με δηλώσεις του στη Βοσνία κράτησε το θέμα ανοικτό. Ενώ υπάρχουν και ακόμα τρεις περιπτώσεις σέντερ φορ. Προφανώς και θα υπάρξει άμεσα σύσκεψη κορυφής στην ΑΕΚ, προκειμένου να παρθούν οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο που θα κινηθεί η ομάδα στην αγορά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ