ΑΕΚ

Και η Ίντερ για Τζανετόπουλο

Και η Ίντερ για Τζανετόπουλο
Τζανετόπουλος INTIME SPORTS

Μετά την Σεβίλλη και η Ίντερ φαίνεται πως έχει στο στόχαστρο της τον νεαρό αμυντικό της ΑΕΚ Άνταμ Τζανετόπουλο. Επιστρέφουν οι Ισπανοί, σκέφτονται νέο συμβόλαιο στην Ένωση.

Από την περσινή σεζόν κιόλας ο Άνταμ Τζανετόπουλος κατάφερε να ξεχωρίσει στην Football League αρπάζοντας από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας. Ένα χρόνο αργότερα, ο 20άχρονος αμυντικός φαίνεται πως τραβά πάνω του τα βλέμματα ευρωπαϊκών συλλόγων που παρακολουθούν την εξέλιξη του.

Η Σεβίλλη έκανε την αρχή με επίσημη πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και η οποία απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς κρίθηκε όχι απλά μικρή αλλά απαράδεκτη για την αξία του παίκτη.

Οι Ισπανοί βέβαια είναι πιθανό να επανέλθουν για τον Τζανετόπουλο ειδικότερα από τη στιγμή που γνωρίζουν πως δεν... παίζουν μόνοι τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός άσος είναι στο στόχαστρο και της Ίντερ ( ειδικότερα μετά το φιλικό ματς των δυο ομάδων την περασμένη Κυριακή) που είναι πιθανό να χτυπήσει την πόρτα της Ένωσης μέσα στις επόμενες ημέρες.

Θυμίζουμε πως ο Τζανετόπουλος έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του 1.5 εκ. ευρώ, ενώ αμείβεται με ελάχιστα χρήματα. Έτσι δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν η διοίκηση της Ένωσης τον καλέσει άμεσα για ανανέωση και αναπροσαρμογή τόσο στις απολαβές όσο και στη ρήτρα αποδέσμευσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ