ΑΕΚ

Και αν την αιφνιδιάσει;

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA /ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΚΟΛ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA /ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΚΟΛ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χιμένεθ το... ψάχνει για μια κίνηση που θα αιφνιδιάσει τη Ντινάμο Κιέβου στο αποψινό (15/2, 22:05) πρώτο ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η αλήθεια είναι πως όσο ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του έψαχναν με το… ντουφέκι και έβρισκαν με το σταγονόμετρο πληροφορίες για τη Ντινάμο μέσα από τα φιλικά που γίνονταν στην Ισπανία, οι Ουκρανοί είχαν την ΑΕΚ στο πιάτο τους.

Βίντεο με αγώνες πρωταθλήματος αλλά και κυπέλλου. Ενώ μέχρι και εκ του σύνεγγυς είχε την ευκαιρία να κατασκοπεύσει την Ένωση ο τεχνικός της Ντινάμο και μάλιστα σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Επομένως θεωρητικά οι Ουκρανοί έρχονται απόψε (15/2) στο ΟΑΚΑ ιδιαιτέρως διαβασμένοι για την ΑΕΚ. Και ως εκ τούτου, ο Χιμένεθ θα ήθελε να κάνει μια κίνηση που να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο προπόνηση της Ντινάμο.

Βεβαίως η πραγματικότητα είναι, πως οι απουσίες του Κονέ, του Λόπες, του Μασούντ, του Χουλτ και του Μοράν, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια… ελιγμών στον Ισπανό τεχνικό.

Όμως στο μυαλό του Χιμένεθ, υπάρχει η σκέψη για… επιστράτευση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αν τελικά κλειδώσει το 4-2-3-1.

Ο «Κλώνα» δεν βρίσκεται μέσα στις αγωνιστικές εικόνες που έχουν πάρει οι Ουκρανοί από την ΑΕΚ, ενώ είναι παίκτης που μπορεί να δώσει ταχύτητα, αλλά ακόμα και πρέσινγκ χαμηλά στην άμυνα του αντιπάλου.

Και έστω και αν ο Κλωναρίδης έχει περάσει μεγάλο διάστημα ακόμα και εκτός αποστολής, είναι μια σκέψη που έχει ο Χιμένεθ, ενδεχομένως αντί του Μπακασέτα. Σκέψη που ο Ισπανός τεχνικός την επεξεργάζεται αρκετά.

Μια ακόμα που ενδεχομένως βρίσκεται (πιο) στην άκρη του μυαλό του Ισπανού τεχνικού, είναι μια έκπληξη τύπου Γιακουμάκη στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Χιμένεθ το τελευταίο διάστημα έχει καθιερώσει να ξεκινά εναλλάξ στη βασική ενδεκάδα τον Αραούχο και τον Λιβάγια. Και τώρα είναι σειρά του Αργεντινού φορ να καθίσει στον πάγκο. Ενώ ο Γιακουμάκης είναι φορ που μπορεί να βάλει πολλά ζόρια στην άμυνα των Ουκρανών.

Ωστόσο το γεγονός πως ο Αραούχο έχασε πολλές και απίστευτες ευκαιρίες στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, βάζει τον Χιμένεθ σε διαδικασία να θέλει να τον στηρίξει. Και αυτό απομακρύνει το ενδεχόμενο της έκπληξης στην θέση του σέντερ φορ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς Μασούντ κόντρα στην Ντινάμο
Η ΑΕΚ δεν πανικοβάλλεται λόγω "Ρουβίκωνα"
Χάτσκεβιτς: "Η ΑΕΚ έχει ισχυρές προσωπικότητες"
Χιμένεθ: "Πίεση μέχρι και το 90’"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ