ΑΕΚ

"Ισχύει η πρόταση από το MLS για Αραούχο, έρχεται νέα απ' το Ντουμπάι"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ισπανός δημοσιογράφος και ρεπόρτερ της Λας Πάλμας, Λίτο Χιμένεθ επιβεβαίωσε πως υπήρξε πρόταση ύψους 10.000.000 ευρώ από το MLS για τον Σέρχιο Αραούχο, ενώ αποκάλυψε πως έρχεται νέα από ομάδα του Ντουμπάι.

Η παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν δυσκολεύει σημαντικά, αφού ήδη αρκετοί σύλλογοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού.

Μάλιστα, την Τετάρτη (02/05) έγινε γνωστό πως η Λας Πάλμας απέρριψε πρόταση ύψους 10.000.000 ευρώ από ομάδα του MLS για τον 26χρονο στράικερ, το οποίο σημαίνει πως το ποσό που ζητάει η ισπανική ομάδα για την παραχώρησή του είναι απαγορευτικό για τους "κιτρινόμαυρους".

Απ' την πλευρά του, ο ρεπόρτερ της Λας Πάλμας, Λίτο Χιμένεθ, επιβεβαίωσε μέσω twitter πως όντως υπήρξε πρόταση 10.000.000 ευρώ για τον Αραούχο, ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζεται νέα από ομάδα του Ντουμπάι, η οποία δεν θα είναι και η μόνη!

"Η πληροφορία για πρόταση 10.000.000 ευρώ από το MLS για τον Σέρχιο Αραούχο είναι αληθινή. Η προσφορά έφτασε απευθείας στο σύλλογο και δεν πέρασε από το περιβάλλον του παίκτη. Στο Ντουμπάι ετοιμάζεται ακόμη μία μεγάλη πρόταση. Και άλλες ακόμη", αναφέρει το tweet του Ισπανού δημοσιογράφου.

"Ισχύει η πρόταση από το MLS για Αραούχο, έρχεται νέα απ' το Ντουμπάι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"H Λας Πάλμας απέρριψε 10 εκατ. ευρώ από το MLS για Αραούχο"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ