ΑΕΚ

Ίσως χάσει μέρος της προετοιμασίας ο Βάργκας

Ίσως χάσει μέρος της προετοιμασίας ο Βάργκας
Βάργκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ΑΕΚ θεωρούν εξαιρετικά σημαντικό να έχουν ποδοσφαιριστές που καλούνται και παίζουν στις εθνικές ομάδες. Επομένως ήταν καλό το μαντάτο της προεπιλογής του Ρόναλντ Βάργκας στην αποστολή της Βενεζουέλας για το φετινό επετειακό Κόπα Αμέρικα.

Παράλληλα όμως, υπήρχε και κακό μαντάτο και αυτό αφορά τον χρόνο ξεκούρασης του Βενεζουελάνου αλλά και την παρουσία του στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ. Το Κόπα Αμέρικα θα διεξαχθεί από 3 εως 26 Ιουνίου.

Η ΑΕΚ, ειδικά αν έχει κερδίσει την συμμετοχή της στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να ξεκινήσει περίπου στις 20 Ιουνίου την προετοιμασία της. Κάτι που σημαίνει πως ακόμα και αν η εθνική Βενεζουέλας δεν φτάσει μακριά στην διοργάνωση, ο Βάργκας θα χρειαστεί χρόνο για να ξεκουραστεί, μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του.

Επομένως δύσκολα θα μπορέσει να συμμετάσχει από την αρχή στην προετοιμασία της ΑΕΚ. Ενώ έτσι κι αλλιώς θα έχει πολύ περιορισμένο χρόνο ξεκούρασης, καθώς μετά από τα πλέι οφ, θα ενσωματωθεί αμέσως στην προετοιμασία της Βενεζουέλας για το Κόπα Αμέρικα.

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ