ΑΕΚ

"Ίσως και στην Αθήνα τις επόμενες ώρες ο Μπαλντέ"

"Ίσως και στην Αθήνα τις επόμενες ώρες ο Μπαλντέ"

Για πιθανή άφιξη του Ιμπραϊμά Μπαλντέ στην Αθήνα, γράφει το France Football, που τοποθετεί τον Σενεγαλέζο φορ στο στόχαστρο των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Φενέρμπαχτσε.

Είναι γεγονός πως τις τελευταίες ώρες, το όνομα του Ιμπραϊμά Μπαλντέ, όπως διαβάσατε ήδη στο Sport24, έχει αρχίσει να κερδίζει θέσεις και να ανεβαίνει ψηλά στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ.

Ωστόσο σημερινό (23/6) δημοσίευμα από το έγκριτο France Football, πηγαίνει την υπόθεση ακόμα πιο μπροστά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Γάλλων, "η ΑΕΚ ενδιαφέρεται έντονα για τον Μπαλντέ".

Μάλιστα στο ρεπορτάζ επισημαίνουν οι Γάλλοι, πως παρά το γεγονός πως για τον Σενεγαλέζο φορ ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ και η Φενερμπαχτσέ, ίσως ο παίκτης ταξιδέψει στην Αθήνα για την ΑΕΚ στις επόμενες ώρες. Πάντως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει ως πληροφορία από την Ένωση. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Ο Μπαλντέ είναι 27 ετών και την σεζόν 2015-16 έπαιξε στην Κρασνοντάρ. Στο πρωτάθλημα είχε 21 συμμετοχές και 4 γκολ. Ο ίδιος παλαιότερα αγωνίστηκε σε ισπανικές ομάδες, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Νουμάνθια αλλά και η Οσασούνα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ