ΑΕΚ

Ισπανοί για Καρτάμπια, Βραζιλιάνοι για Μολέδο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
Μολέδο EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με την ισπανική "As", η ΑΕΚ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Καρτάμπια, ενώ από την Βραζιλία "έρχεται" τρελό σενάριο για τον Μολέδο

Υπάρχει ένα δεδομένο για την ΑΕΚ. Πως σκοπεύει να «τρέξει» προκειμένου να κλείσει δυο μεταγραφές, μέχρι και την αναχώρηση της αποστολής για το Κίελτσε στις 2 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Και μάλιστα πλέον βρίσκεται στην Αθήνα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, για να ενημερώνεται εκ του σύνεγγυς για τις εξελίξεις. Άλλωστε υπήρξε ήδη και σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ.

Και όσο η ΑΕΚ πατάει το… γκάζι στα μεταγραφικά, τόσο έρχονται και σενάρια από το εξωτερικό. Για παράδειγμα η ισπανική As, έγραψε για έντονο ενδιαφέρον της Ένωσης για τον 25χρονο Αργεντινό εξτρέμ, Φεντερίκο Καρτάμπια. Ποδοσφαιριστή όμως, ο οποίος δεν είναι ελεύθερος από την Λα Κορούνια. «Οι πρώτες κλήσεις προς τη Λα Κορούνια για τον Καρτάμπια έχουν έρθει από την Ελλάδα, όπου η ΑΕΚ ενδιαφέρεται πολύ. Δεν είναι όμως η μόνη και όλα δείχνουν ότι αργά ή γρήγορα ο Καρτάμπια θα φύγει από το Ριαθόρ» αναφέρει το δημοσίευμα της As.

«ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΟΛΕΔΟ»

Επίσης από την Βραζιλία προέκυψε ένα εξαιρετικά τραβηγμένο σενάριο για τον Μολέδο. Προοπτική να κυνηγήσει η ΑΕΚ την περίπτωση του Βραζιλιάνου, δύσκολα μπορεί να προκύψει. Για περισσότερους από έναν λόγους. Κάτι που εξακολουθούσε να βγαίνει ως κλίμα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ακόμα και όταν υπήρξε τυχαία εν Αθήναις συνάντηση του Βραζιλιάνου στόπερ με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ωστόσο υπάρχει σήμερα (21/6) δημοσίευμα από τη Βραζιλία, το οποίο κάνει λόγο για πρόταση της ΑΕΚ προς την Ιντερνασιονάλ. Μάλιστα αυτή την πρόταση, επιβεβαιώνει στο σαιτ «Revista Colorada», ο μάνατζερ του Μολέδο, Ζιλμάρ Βελόζ. «Υπάρχει επίσημη πρόταση (από την ΑΕΚ) στην Ιντερνασιοναλ. Και τώρα μένει αυτοί (στην Ιντερνασιοναλ) να αποφασίσουν» αναφέρει το δημοσίευμα, που τοποθετηθεί το ύψος της πρότασης στα πέντε εκατομμύρια.

Πάντως όλο αυτό, μοιάζει εκτός πραγματικότητας των δεδομένων της ΑΕΚ. Ακόμα δηλαδή και αν η Ένωση ήταν διατεθειμένη να δώσει ένα τέτοιο ποσό, ακόμα και αν υπήρχε τρόπος να ξεπεραστεί η ρήτρα για τον Παναθηναϊκό, δεν πρόκειται να έδινε αυτά τα χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή ηλικίας 31 ετών. Βεβαίως μένει να φανεί, τι νόημα έχει αυτή η δήλωση του μάνατζερ του Μολέδο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ